Trailschoenen heren

Trailschoenen heren

Trailschoenen heren kopen? Bij Decathlon vind je een groot assortiment aan trailschoenen voor heren van het merk Kalenji en Evadict. Voor alle trailschoenen voor heren geldt dat je 30 dagen testgarantie hebt, test ze uit en als de trailschoenen voor heren niet bevallen breng je ze geheel vrijblijvend weer terug! Ook zijn onze trailschoenen geschikt voor obstacle runs. Kijk ook eens bij onze hardloopschoenen voor heren. Je prestaties blijven verbeteren met onze hardloophorloges.
Advies nodig?
Hoe kies ik trailrunning schoenen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
Vanaf
€40,00
Tensaur Run Schoenen
ADIDAS

Tensaur Run Schoenen

€120,00 -35%
€77,50
*De uitverkoop begint op 29-9-2023
Schoenen Puma Velocity Nitro 2
PUMA

Schoenen Puma Velocity Nitro 2

€147,50
Vanaf
€130,00 -20%
€104,00
*De uitverkoop begint op 26-9-2023
Vanaf
€120,00 -20%
€96,00
*De uitverkoop begint op 26-9-2023
Schoenen Puma Velocity Nitro 2
PUMA

Schoenen Puma Velocity Nitro 2

€69,95
4.4/5 Op basis van 12311 reviews

Trailschoenen heren kopen bij Decathlon

Trailschoenen voor heren koop je bij Decathlon. Bij Decathlon vind je speciale heren trailschoenen voor de ongebaande paden en wegen. Trailrunning is een hardloopsport die voornamelijk op het onverharde terrein wordt uitgevoerd. Of het nu door de bossen of bergen is, jij vindt je eigen route. Met onze speciale heren trailschoenen is dit geen enkel probleem. Wij hebben trailrunning schoenen voor ieder terrein. Let bij het kiezen van je trailschoenen voor heren erop op welk terrein je gaat traillopen. Ga je ze gebruiken voor een mudrun of obstacle run dan kan je minder eisen stellen aan je trailschoenen in vergelijking tot heren trailschoenen voor in de bergen. Als je op zoek bent naar heren trailschoenen voor in de bergen dan moet je met name kijken naar trailschoenen met stevige noppen die grip geven bij zowel het klimmen als het dalen. Deze trailschoenen voor heren kan je herkennen aan de noppen die beide kant op staan voor optimale grip. Bij een obstacle run is het met name belangrijk dat je grip hebt bij modderige ondergrond, hiervoor hoeven de noppen minder stevig te zijn. Kies je daarbij trailschoenen voor heren met te grote noppen dan vergroot je juist de kans op struikelen. Je vind bij ons veel verschillende merken trailschoenen voor heren zoals Asics trailschoenen, Adidas trailschoenen, Evadict, Reebok en nog andere merken.

Trail running schoenen heren voor iedere obstacle run

Trail running schoenen voor heren zijn geschikt voor iedere obstacle run of mudrace waar jij aan deelneemt. Dankzij de stevige zool en stevige buitenkant overwin je ieder obstakel. De zool van onze trail running schoenen bestaan uit grote noppen die voldoende grip bieden bij het beklimmen van heuvels of obstakels, maar ook bij het afdalen van een obstakel of heuvel. Ook bieden de schoenen voldoende steun rondom de enkels, om blessures te voorkomen. Daarnaast bieden de trail running schoenen voor heren voldoende demping om naast grip ook een comfortabele obstacle race of mudrun te hebben. Wij raden voor dit soort evenementen altijd trail running schoenen aan ten opzichte van normale hardloopschoenen of iedere andere schoen. Door de demping en grip voorkom je blessures tijdens deze evenementen. Naast de demping en de grip hebben wij ook trail running schoenen voor heren die waterdicht zijn, hiervoor kan je kijken naar de Asics Gel Sonoma trailschoenen.

Heb je bij heren trailschoenen ook antipronatie schoenen?

Bij heren trailschoenen vind je over het algemeen geen corrigerende blokken in de schoenen. Bij traillopen loop je over het algemeen op oneffen en onverhard terrein. En doordat je hardloopt op onverhard terrein heb je over het algemeen je enkelspieren al sterker ontwikkeld dan dat je dat doet bij het hardlopen op asfalt. Daarnaast is stabiliteit erg belangrijk bij trailschoenen om te voorkomen dat je door je enkels zakt. Ook biedt het terrein al de nodig demping waardoor een corrigerend blok aan de binnenkant om pronatie tegen te gaan geen zin heeft. Hierdoor zie je bij de trailschoenen voor heren ook geen corrigerende blokken.