Trailschoenen heren

Trailschoenen heren

Trailschoenen heren kopen? Bij Decathlon vind je een groot assortiment aan trailschoenen voor heren van het merk Kalenji en Evadict. Voor alle trailschoenen voor heren geldt dat je 30 dagen testgarantie hebt, test ze uit en als de trailschoenen voor heren niet bevallen breng je ze geheel vrijblijvend weer terug! Ook zijn onze trailschoenen geschikt voor obstacle runs. Kijk ook eens bij onze hardloopschoenen voor heren. Je prestaties blijven verbeteren met onze hardloophorloges.
Advies nodig?
Hoe kies ik trailrunning schoenen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
€40,00
Tensaur Run Schoenen
ADIDAS

Tensaur Run Schoenen

€147,50
€93,95 -25%
€69,95
Vanaf
€130,00 -28%
€92,50
*De uitverkoop begint op 26-9-2023
€120,00 -25%
€90,00
*De uitverkoop begint op 26-9-2023
Schoenen Puma Velocity Nitro 2
PUMA

Schoenen Puma Velocity Nitro 2

Vanaf
€120,00 -25%
€89,50
*De uitverkoop begint op 26-9-2023
€69,95
4.4/5 Op basis van 12249 reviews

Trailschoenen heren kopen bij Decathlon

Trailschoenen voor heren koop je bij Decathlon. Bij Decathlon vind je speciale heren trailschoenen voor de ongebaande paden en wegen. Trailrunning is een hardloopsport die voornamelijk op het onverharde terrein wordt uitgevoerd. Of het nu door de bossen of bergen is, jij vindt je eigen route. Met onze speciale heren trailschoenen is dit geen enkel probleem. Wij hebben trailrunning schoenen voor ieder terrein. Let bij het kiezen van je trailschoenen voor heren erop op welk terrein je gaat traillopen. Ga je ze gebruiken voor een mudrun of obstacle run dan kan je minder eisen stellen aan je trailschoenen in vergelijking tot heren trailschoenen voor in de bergen.

Trail running schoenen heren voor iedere obstacle run

Trail running schoenen voor heren zijn geschikt voor iedere obstacle run of mudrace waar jij aan deelneemt. Dankzij de stevige zool en stevige buitenkant overwin je ieder obstakel. De zool van onze trail running schoenen bestaan uit grote noppen die voldoende grip bieden bij het beklimmen van heuvels of obstakels, maar ook bij het afdalen van een obstakel of heuvel. Ook bieden de schoenen voldoende steun rondom de enkels, om blessures te voorkomen. Ook bieden de trail running schoenen voor heren voldoende demping om naast grip ook een comfortabele obstacle race of mudrun te hebben. Wij raden voor dit soort evenementen altijd trail running schoenen aan ten opzichte van normale hardloopschoenen of iedere andere schoen. Door de demping en grip voorkom je blessures tijdens deze evenementen.