Trailrunning kleding heren

Trailrunning kleding heren

Trailrunning kleding heren kopen? Voor trailrunning is door Kalenji een speciale lijn met trailrunningkleding voor heren ontwikkeld. De trailrunning kleding voor heren beschermt je tegen alle weersomstandigheden en loop je probleemloos die trailrun. Ook biedt de trailkleding voor mannen de juiste ondersteuning en comfort en is alle zo gemaakt dat je nergens achter blijft hangen tijdens je trailrun. Natuurlijk neem je probleemloos je energierepen en drinken mee dankzij de verschillende vakjes in de trailrunning kledng voor heren. Naast trailkleding voor heren hebben wij natuurlijk ook gewone hardloopkleding voor heren.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 4891 reviews

Trailkleding voor heren kopen bij Decathlon

Trailkleding voor heren kopen doe je bij Decathlon. Bij Decathlon hebben wij verschillende trailkleding voor de perfecte trailrun. De kleding van Decathlon beschermt je tegen alle weersomstandigheden of het nu regent, de zon schijnt of hard waait. Met onze trailkleding voor heren ga je voorbereid op weg. Met deze kleding ga je onbezorgd de ongebaande paden op om de natuur te ontdekken. Wat de heren trailkleding onderscheidt van normale hardloopkleding is dat deze kleding betere ondersteuning en bescherming biedt dan normale hardloopkleding. De trailbroeken bieden compressie aan om trillingen in de spieren te verminderen en zo kramp en spierpijn tegen te gaan. Bij trailrunning ga je namelijk over de ongebaande oneffen paden en zullen je benen en spieren meer trillingen opvangen in vergelijking met hardlopen op de weg. Daarom is het belangrijk dat je de juiste trailkleding voor heren uitkiest tijdens je trailrun. Daarbij zijn de jasjes voor trailrunning gemaakt van steviger materiaal en zijn ze zeer waterdicht. Vaak ben je ver van huis en is het belangrijk dat je de juiste bescherming meehebt om ongehinderd door te kunnen blijven lopen. De trailjassen voor heren van Evadic biedt die bescherming en zorgt ervoor dat ongeacht het weertype jij door kan blijven rennen. De trailjassen zijn waterdicht tot 10.000 Schmerber en zijn daarbij ook nog heel erg licht, zodat je ze makkelijk opbergt en er geen hinder van ondervind tijdens het lopen. Elke gram telt namelijk als je een berg oprent.

Heren trailkleding werk in laagjes en ga voor bewegingsvrijheid

Bij trailkleding voor heren is het belangrijk dat je in laagjes over elkaar heen gaat werken in plaats van één dikke beschermende laag. Het voordeel van werken in laagjes is dat je altijd beschermt bent tegen de juiste omstandigheden en dat je ook altijd laagjes aan of uit kan doen afhankelijk van de omstandigheden. Een regenjas is namelijk alleen nodig als het regent, anders zit deze alleen maar in de weg. Idealiter werk je in drie lagen die je van onderaf opbouwt. De onderste laag is een thermoshirt welke transpiratie goed kan afvoeren. Afhankelijk van de temperatuur doe je daarboven een shirt met lange of korte mouwen. De buitenste laag is de laag die je beschermt tegen verschillende weersinvloeden zoals regen, dus een regenjas of windjasje. Je kan eventueel een vierde laag toevoegen indien het erg koud is op het moment van vertrek. Deze doe je dan over je tweede laag heen. Door het werken van lagen bij je heren trailkleding zorg je altijd voor een optimale bewegingsvrijheid. Je zorgt ervoor dat je niet onnodig veel heren trailkleding aanhebt. Als je daarbij op weg gaat zorg er dan wel voor dat je een plek hebt waar je deze trailkleding kan opbergen, zoals een rugzak. Zo zit het nooit in de weg en hoef je het niet in je handen te houden.