Trailrunning kleding heren

Trailrunning kleding heren

Trailrunning kleding heren kopen? Voor trailrunning is door Kalenji een speciale lijn met kleding voor heren ontwikkeld. Onze kleding biedt veel comfort en heeft een goede zweetafvoer. Naast het comfort en zweetafvoer, zit er in de kleding altijd 1 of meerdere zakjes, zodat je gemakkelijk energiegelletjes, repen en water mee kan nemen. Koop daarom je trailrunning kleding heren bij Decathlon. Bekijk ook onze hardloopkleding voor heren.
Terug naar artikelen
Type
Maat
Kleur
Prijs
12 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 2574 reviews

  Trailrunningkleding voor alle weersomstandigheden

  Bij Decathlon hebben we trailrunningkleding voor de startende en gevorderde trailrunner voor zowel trainingen en wedstrijden. De trailrunningkleding van Kalenji heeft een goede prijs kwaliteit en de kleding volgt de laatste trends. We hebben kleding voor zowel heren als dames. Wij bieden hardloopkleding aan in verschillende kleuren dus er zit altijd wel iets leuks tussen, ook al gaat het natuurlijk om de juiste bescherming. De keuze voor de juiste kleding is afhankelijk van het type weer. De temperatuur is dus erg belangrijk en het maakt nogal uit of je in de zomer of in de winter gaat hardlopen. Baseer hier dus je keuze op. Als je na het lezen van al onze informatie nog geen keuze kunt maken dat staan medewerkers van Decathlon altijd voor je klaar!

  Optimale bewegingsvrijheid met de hardloopkleding van Decathlon

  Doordat de trail kleding van Kalenji wordt ontwikkeld door echte trailrunners heeft het een optimale bewegingsvrijheid en is het erg comfortabel. Voor de lange runs zitten er extra zakjes in de kleding en is alles klein opvouwbaar, zodat de trailkleding gemakkelijk op te bergen is.

  Advies op maat van Decathlon sport experts

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over trailrunningkleding kun je dus terecht bij een van onze verkopers.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen