Schaatsen

Schaatsen

Schaatsen kopen? In onze (online) schaatswinkel vind je verschillende soorten schaatsen: kunstschaatsen, ijshockeyschaatsen en noren (deze zijn alleen te koop in onze winkels in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Utrecht, Breda en Leeuwarden). Neem voor de actuele schaatsen voorraad contact op met de winkel. In onze (schaats)winkels kun je jouw (nieuwe) schaatsen ook laten slijpen. We hebben schaatsen voor kinderen, dames en heren. Draag tijdens het schaatsen altijd handschoenen. Bekijk ook onze schaatskleding. Schaatsen kopen doe je eenvoudig en voordelig in onze (online) schaatswinkel.

Advies nodig?
Welke schaatsen kopen? Kies de juiste schaatsen
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Maat
Merk
‪SPORTIEF NIVEAU‬
VERKOPER
Kleur
Prijs
39,95
95,00
4.4/5 Op basis van 41823 reviews

Schaatsen kopen? Waar moet je op letten?

Er zijn veel verschillende soorten schaatsen te koop. Waar moet je op letten bij het kopen van schaatsen? Ten eerste is het belangrijk om te kiezen voor welk gebruik je schaatsen zoekt. Kun je nog niet schaatsen, maar wil je het graag leren? Dan raden we ijshockeyschaatsen aan. De ijzers van deze schaatsen zijn korter dan van noren (ander type schaat). Hierdoor kun je een eenvoudige en natuurlijke slag maken. Òok ben je met ijshockeyschaatsen een stuk wendbaarder dan met noren. Een ander voordeel aan ijshockey schaatsen is dat ze op vrijwel elke ijsbaan zijn toegestaan in tegenstelling tot noren. Het voordeel van noren is dat je er een hogere snelheid mee kunt bereiken, langere afstanden mee kunt schaatsen en minder hinder van scheuren in natuurijs hebt. Helaas verkopen in onze online schaatswinkel geen noren, maar in onze fysieke winkels (Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Utrecht, Breda en Leeuwarden) wel. Neem voor de actuele voorraad contact op met de winkel. Naast ijshockeyschaatsen, verkoopt Decathlon ook kunstschaatsen. Ook dit type schaats is voor de iets gevorderde schaatser. Het leuke aan kunstschaatsen is dat je er mee kunt dansen op het ijs. Draag fijne, comfortabele (hoge) sokken in je schaatsen om blaren te voorkomen. Krijg je toch last van blaren, gebruik dan blarenpleisters blarenpleisters. Als je het type schaats hebt gekozen kun je je budget bepalen. Wij willen deze sport zo toegankelijk mogelijk maken en bieden daarom relatief goedkope schaatsen aan. Je kunt ook 2e hands schaatsen kopen om geld te besparen. Een nadeel hiervan is alleen dat de schaatsen naar de vorige eigenaar zijn of haar voeten kunnen zijn gaan staan. Wanneer je een nieuw of tweedehand paar schaatsen gekocht hebt, raden we aan deze voor gebruik te laten slijpen. Om ervoor te zorgen dat je ijzers mooi scherp blijven, moet je ze beschermen met schaatsbeschermers wanneer je de schaatsen niet gebruikt. Schaatsen kopen doe je eenvoudig en voordelig in de online schaatswinkel van Decathlon.

Voordelen van de Decathlon Schaatswinkel

In de schaatswinkel van Decathlon vind je verschillende type schaatsen. Het heeft veel voordelen om je schaatsen (online) bij Decathlon te kopen. Omdat we het belangrijk dat iedereen moet kunnen schaatsen, verkopen we relatief goedkope schaatsen van uitstekende kwaliteit. Omdat wij geloven in de kwaliteit van onze schaatsen, heb je hier 2 jaar garantie op. Bestel je schaatsen online? We zorgen voor een snelle levering! Wanneer je niet tevreden over de bestelde schaatsen bent, kun je ze tot 365 dagen na aankoop gratis retourneren.Wil je graag advies voordat je een paar schaatsen koopt? Dat kan. Bezoek een van onze (schaats)winkels, onze verkopers voorzien je graag van advies . Je kunt natuurlijk ook contact met onze klantenservice opnemen.Ook voor onderhoud aan je schaatsen kun je in een van onze fysieke schaatswinkels terecht. We raden aan je schaatsen online te bestellen en in een van onze winkels op te halen. Je kunt jouw nieuwe schaatsen dan direct laten slijpen.Wil je ook in de zomer aan je conditie of schaatstechniek werken, maar is de schaatsbaan gesloten? Omdat we meer dan alleen een schaatswinkel zijn, kunnen we je ook voorzien van skeelers. Zo kun je het hele jaar door genieten!

.