Kunstschaats kleding

Kunstschaats kleding

Wil je kunstschaatskleding of een kunstschaatspakje kopen? In onze online kunstschaatskleding shop hebben we verschillende soorten kleding om in te kunstschaatsen, zoals: kunstschaatspakjes, jurkjes, panty's en vesten. We hebben een ruim assortiment kunstschaatskleding voor dames en kinderen (meisjes). Bekijk ook al onze schaatskleding voor nog meer producten uit onze schaatswinkel. Koop jouw kunstschaatspakje online bij Decathlon.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
29,95
Ccm Schaatstas Zwart/rood
CCM

Ccm Schaatstas Zwart/rood

Verkocht en verstuurd door Sportimex.com

4.5/5 Op basis van 466 reviews

Kunstschaatskleding

Wanneer je op het ijs stapt is het van groot belang dat je je goed aankleed, aangezien de temperatuur in een schaatshal vaak rond het vriespunt ligt. Het beste is drie lagen te dragen:

  • Thermokleding.
  • Isolerende laag.
  • Winddichte en waterafstotende laag.
Thermokleding zorgt ervoor dat je lichaamswarmte goed vast wordt gehouden, maar zorgt er tevens ook voor dat vocht afgevoerd wordt. De isolerende laag, bijvoorbeeld een fleece trui, houdt je extra warm. De laatste laag, de winddichte en waterafstotende laag, zorgt ervoor dat je kleding niet nat wordt, op het moment dat je het ijs raakt. Bij kunstschaatsen hoort vaak sierlijke en elegante kleding (dit past perfect bij de bewegingen en de bijbehorende muziek). Om deze reden vind je bij Decathlon kunstschaatspanty’s, rokjes én jurkjes! Zo ga je goed gekleed en helemaal in stijl het ijs op!