Hengelsport

Hengelsport

Ben jij op zoek naar alles voor de hengelsporter? Het maakt niet uit of je een beginnend of gevorderd hengelsporter bent! Bij Decathlon scoor je alles voor je volgende vissessie. Bekijk online ons assortiment of kom eens langs in een van onze winkels. Check ook ons assortiment binnen het roofvissen, karpervissen en zeevissen!
Advies nodig?
Zorgeloos vissen met deze 4 tips van Decathlon!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Merk
Prijs
4.5/5 Op basis van 59550 reviews

Hengelsport bij Decathlon

Bij Decathlon hebben we een gigantisch aanbod aan hengelsportartikelen. Het maakt niet uit voor welke tak van de hengelsport je wat zoekt. Wij hebben wat je nodig hebt. Met visaas dat geproduceerd wordt in Nederland en met ons merk Caperlan kunnen we jou in al je behoeftes voorzien. Of je nou nachten gaat wachten op de karper, gaat jagen op de snoek of voorntjes gaat pikken in de haven. Voor elke soort vis hebben wij hengelsport materiaal in ons assortiment. Of het nou boten, stretchers of waadpakken zijn die je zoekt, bij ons bestel je al je hengelsport materiaal. Bekijk alles hier online, check het in de winkels of bestel direct. Op naar de waterkant!

Degelijk hengelsport materiaal voor elke visser

Vissen is geen hobby of sport, het is een levensstijl. Wat is er nou lekkerder dan in het zonnetje zitten aan de waterkant. Je hebt je gasbrandertje mee en zet even een lekker bakkie koffie. Terwijl je de koffie aan het inschenken bent krijg je natuurlijk beet! Overal koffie, gestresst de hengel in de handen, maar dan toch die dikke vis landen! Een beter gevoel bestaat er gewoonweg niet. Dit begrijpen wij bij Decathlon maar al te goed. Ons merk Caperlan werkt hard om betaalbaar, degelijk hengelsportmateriaal aan de man te brengen. Bij Decathlon hebben we hierdoor voor elke visser hengelsport materiaal. Zo hebben we betaalbare producten voor de beginner, maar ook voor de doorgewinterde visser hebben we van alles wat zijn hartje begeert. Degelijk hengelsportmateriaal is belangrijk voor jouw plezier, maar ook voor de veiligheid van de vissen. Je wilt bijvoorbeeld niet met te licht of juist te zwaar materiaal gaan vissen. Lees je hiervoor goed in voordat je de waterkant op zoekt.

Uiteraard ruimen we als echte hengelsporters onze stek altijd goed op. We laten daarnaast nooit iets achter. Ruim je stek ook eens op, ook al is het afval niet van jou. Zo houden we de natuur als hengelsporters goed schoon. Hierdoor kunnen we blijven genieten van de natuur en onze hobby.

Beginnen met hengelsport

Ben je nou een echte beginner en weet je niet hoe je het beste kan starten met de hengelsport? Hiervoor zijn er gelukkig tal van mogelijkheden om je van informatie te voorzien. Op YouTube zijn genoeg video's te vinden waar je kan vinden hoe je met elke tak van hengelsport kan starten. Wil je gewoon snel beginnen? Dan raden we aan om een vaste stok met dobbertuigje te kopen. Koop er nog een hakensteker, onthaakmat en schepnet bij en je kan zo beginnen. Dit is een mooie visserij om met de gevangen vis te leren omgaan. Vergeet tijdens het vissen niet van de natuur te genieten, dan is een blankje op zijn tijd zo erg nog niet!

Onze online hengelsportwinkel

Op onze website hebben we het volledige aanbod van onze hengelsportartikelen staan. Nog niet in alle winkels is ons aanbod in de hengelsport net zo uitgebreid. Kijk daarom altijd goed of jouw hengelsportartikel wel in jouw winkel te verkrijgen is. Dit check je in de online hengelsportwinkel van Decathlon. Neem dus een kijkje in onze online hengelsportwinkel en bestel gemakkelijk online! Een aantal winkels in Nederland waar je al wel goed terecht kan voor de hengelsport zijn: Groningen, Kerkrade, Best, Arnhem, Rotterdam Coolsingel en Enschede. Advies nodig over hengelsport? Stel je vraag dan gerust online!