TUNTURI

Ab Trainer - Buikspiertrainer - ab-trainer

49,99
Kleur: ZWART / ZWART
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Tunturi

Ga voor de Tunturi AB-Trainer en maak eindelijk werk van dat wasbordje!

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Geen pijn meer in je nek en rug tijdens sit-ups! De armsteunen met foam ondersteunen niet alleen je armen maar je hele lichaam: dit geeft je extra comfort tijdens je work-out.

De voordelen van de Tunturi AB-Trainer
✓ Armsteunen met foam
✓ Neksteun
✓ Snel resultaat

Comfortabel trainen
Of je nu gaat voor een strak buikje of dat felbegeerde sixpack: met deze buikspiertrainer van Tunturi train je alle spiergroepen in je buik. Doe veilig al je sit-ups en bewonder het resultaat van al dat oefenen.

Bestel de Tunturi AB-Trainer en maak eindelijk werk van dat wasbordje!

Over Tunturi
Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

Wij vinden dat iedereen recht heeft recht op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneren wij van iedere aankoop die jij doet een bedrag aan stichting Fitkids. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een beperking een sport kunnen beoefenen.

Overzicht specificaties
• Afmetingen: L: 60 cm B: 68,5 cm H: 65 cm
• Gewicht: 3 kg
• Materiaal: metaal / kunststof

REVIEWS

Loading

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

PP,PVC,Polywood,Schuim,Staal