ENFORMA

ARM SLEEVE SKIN PROTECT - BACTERIE VRIJ

19,95
Kleur: GROEN
Maat:
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door ENFORMA SALES

ENFORMA Socks ontwikkelt en produceert kwalitatief zeer hoogwaardige sokken voor o.a. hardlopen, skien, fietsen, wandelen, incl. recovery en taping sokken. De sokken hebben de maten S, M, L, XL.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De compressie arm sleeves stimuleren de bloedsomloop en dankzij dit alles wordt er tijdens de gehele sportactiviteit meer spierkracht geproduceerd, wat de prestaties ten goede komt.
Ook beschikbaar in rood en zwart.De compressie arm sleeves stimuleren de bloedsomloop wat er voor zorgt dat er tijdens de gehele sportactiviteit meer spierkracht geproduceerd wordt wat de prestaties ten goede komt. Door de verbetering van het bloedsomloop bevordert de opbouwende compressie ook het herstel van de spieren na de inspanning.
De progressieve compressie minimaliseert de impact en de spiertrillingen, vermindert het energieverlies en vermijdt blessures als gevolg van overbelasting.
Deze arm sleeves zijn zeer geschikt voor gebruik tijdens hardlopen, fietsen, racefietsen, mountain biking, wandelen, bergwandelingen, mountaineering, tennis, squash, cross fit, voetbal, veld hockey, en diverse andere veld- en balsporten.
Ook beschikbaar in rood en zwart.

Technische informatie

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS