JOUW WINKEL

Decathlon Coolsingel

OPENINGSTIJDEN
Vandaag geopend
10h00 - 19h00
Morgen
10h00 - 19h00
TELEFOON

OPENINGSTIJDEN

maandag
10:00
-
19:00
dinsdag
10:00
-
19:00
woensdag
10:00
-
19:00
donderdag
10:00
-
19:00
vrijdag
10:00
-
21:00
zaterdag
10:00
-
19:00
zondag
12:00
-
18:00

SPORTWINKEL IN Decathlon Coolsingel

JOUW WINKEL

Ontdek ons volledig assortiment van sportkleding, sportschoenen en sport apparatuur in uw Decathlon Rotterdam store.Decathlon heeft een ruim assortiment aan scherp geprijsde sportartikelen. Voor al je vragen over onze producten kun je terecht bij onze sportieve verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen.

BERICHT VAN DE WINKEL MANAGER

Beste sporter, je bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam aan de Coolsingel ! Met sportieve groet,


Florian, winkeldirecteur

JOUW REVIEW

ONZE SERVICES

 • Sportpas
  Sportpas
  Maak een Decathlon sportpas aan en wees als eerste op de hoogte van acties en aanbiedingen binnen Decathlon Apeldoorn! Daarbij krijg je bij elke aankoop automatisch punten waarmee je e-vouchers bij elkaar spaart. Je hebt ook geen kassabon meer nodig om iets te ruilen.
 • Werkplaats
  Werkplaats
  Onze medewerkers staan altijd voor je klaar op het gebied van onderhoud, reparatie en personalisatie van je sportuitrusting.
 • Besnaren
  Besnaren
  Om van je tennisseizoen een succes te maken, heb je niet alleen het juiste racket nodig maar ook een goede bespanning die is aangepast op je spel. We bieden verschillende diensten aan in onzebesnaringswerkplaats:   Bespannen van tennis-, badminton- en squashrackets.  Aanbrengen accessoires (grip, surgrip, antivibrator...).   We bespannen je racket gratis bij aankoop van snaren bij Decathlon en op vertoon van je Decathlon-klantenkaart.