Waterpolo

Koop bij Decathlon alles voor waterpolo!

Waterpolo

Wil je waterpolo artikelen kopen? Bij Decathlon vind je alles wat je nodig hebt voor waterpolo. We hebben waterpoloballen, waterpolodoelen en waterpolocaps.

Filter
Terug naar artikelen
Filteren op
Kleur
Prijs
12 Artikelen
4.5/5 Op basis van 37 reviews

WATERPOLO BIJ DECATHLON

Ben je op zoek naar artikelen voor waterpolo? Bij Decathlon hebben we diverse waterpolo artikelen. Voor de kinderen hebben we leuke gekleurde kleine waterpoloballen met goede grip, zodat ze op spelenderwijs kennis kunnen maken met de sport en het contact met de bal. Leuk voor jong en oud is het pop-up waterpolodoel. Deze is gemakkelijk op te zetten en weer op te ruimen. Ideaal om thuis mee te oefenen. Naast de leuke gekleurde waterpoloballen hebben we ook gewone waterpoloballen in de maten 3,4 en 5. Voor degenen die de smaak goed te pakken, hebben we ook waterpolocaps, deze zijn zowel los als in een set van 13 caps verkrijgbaar.

ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over artikelen voor het leren zwemmen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

LEVERING VAN ARTIKELEN VOOR HET LEREN ZWEMMEN

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).