NEOLYMP

NEOLYMP CD210 Combinatie Dumbbell 30 KG

149,95
Kleur: ZWART
Maat:
30 KG
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Neolymp GmbH

Overstappen was nog nooit zo gemakkelijk. Maak van twee halters één halter. De CD210 daagt het bovenlichaam uit. Comfortabel, meerlagig en veilig.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

STEEL JE LICHAAM
Met onze combinatiehalter train je niet alleen krachtuithoudingsvermogen, maar ook je maximale kracht. Verschillende oefeningen bieden veel afwisseling. Beslis vandaag voor jezelf of je de voorkeur geeft aan dumbbells of een barbell. Converteer ze in een handomdraai.
TOPKWALITEIT
Zoals bij al onze producten gebruiken we alleen de beste kwaliteit, want elk gebruikt materiaal zal je jarenlang zorgeloos trainen. Kleine gewichtsafstanden tussen de ijzeren gewichten helpen om de oefening nauwkeurig af te stemmen om overbelasting en verkeerd gebruik te voorkomen.
INGENIEUS ANTISLIP OPPERVLAK
Wij vervaardigen onze halters met een gekarteld greepoppervlak om grip te garanderen. De gewichten zijn gemakkelijk te bevestigen met behulp van de stersluitingen. Je persoonlijke halterset met maximaal 30 kg.
EEN TRAINING ZOALS JIJ DIE WILT
Til tot 30 kg met de grote keuze aan gewichten. Met deze halterset kun je gericht en efficiënt je triceps, biceps, rug- en buikspieren en je schouders trainen. Wij leveren de hele set in een praktische draagkoffer bij je thuis. Afmetingen: gatendiameter: 26,5 mm, lengte 35 cm, greepoppervlak: 12 cm elk, schijfhouder: 10,5 cm elk.
DE NEOLYMP-BELOFTE
Wij zijn een kleine start-up uit Berlijn en willen je training thuis vele malen uitbreiden met hoogwaardige apparatuur en je een zorgeloze training geven. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit, dus ons team is altijd bereid je vragen te beantwoorden en naar je suggesties te luisteren.

Technische informatie

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS