Optrekstangen

Optrekstangen

Optrekstangen hebben we bij Decathlon in verschillende soorten en maten. Een pull-up is een uitstekende oefening voor het versterken van je rug, schouders, borst en armen. Wil je graag pull-up's trainen? Gebruik dan onze fitness elastieken om de weerstand tijdelijk te verminderen.

Advies nodig?
Hoe kies ik een optrekstang?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Sport
Merk
VERKOPER
Prijs
179,00 −15%
152,15
119,00
53,90
Dipsteunen (wandmontage)
Dipsteunen (wandmontage)
GORILLA SPORTS

Dipsteunen (wandmontage)

Verkocht en verstuurd door Gorilla Sports
15,94
Doorway Bar
Doorway Bar
FOCUS FITNESS

Doorway Bar

Verkocht en verstuurd door Betersport
(1)
20,95
25,95
Pull up bar - Zwart
Pull up bar - Zwart
MATCHU SPORTS

Pull up bar - Zwart

Verkocht en verstuurd door Matchu Sports
(4)
149,00
CU100 - Optrekstang
CU100 - Optrekstang
BODY TRADING

CU100 - Optrekstang

Verkocht en verstuurd door Betersport
128,99
49,95
Deur Gym
Deur Gym
ADIDAS

Deur Gym

Verkocht en verstuurd door Buffalo.nl
509,00 −15%
432,65
80,90
3.5/5 Op basis van 2982 reviews

Waarom zou je een optrekstang aanschaffen?

Optrekken is een zware oefening. De meeste mensen kunnen dit dan ook niet in één keer. Maar oefening baart kunst! Een optrekstang zorgt voor stevige spieren. Je traint je biceps, schouders, rug en borstspieren. Wil jij graag je bovenlichaam trainen? Dan is het handig om een optrekstang aan te schaffen.

Welke optrekstang past bij jou?

Decathlon biedt diverse soorten optrekstangen aan. Bij het uizoeken van een stang is het belangrijk om rekening houden met drie zaken, namelijk prestaie, veiligheid en opberggemak. Wil jij jouw stang aan de muur monteren? Doe dat dan altijd aan een draagmuur. Wil je hem liever na gebruik opbergen? Kies dan voor een optrekstang die aan een deur gemonteerd kunnen worden.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over onze optrekstangen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt uitproberen.

Levering van je optrekstang

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaal- en bezorgopties. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).