Fitness Apparaten

Fitness Apparaten

Eigen fitness apparaten aanschaffen wordt steeds populairder. Steeds meer mensen investeren in een eigen fitness apparaat in plaats van in een sportschool abonnement. Thuis sporten wordt dan ook steeds normaler. En dat is niet zo gek, thuis sporten is laagdrempelig en gemakkelijk te combineren met werk of een gezin. Fitness apparaten zijn zeer geschikt voor cardiotraining. Cardio is gericht op het trainen van je cardiovasculaire systeem: hart en ademhaling. Het stelt je lichaam in staat een goede conditie te krijgen. Daarnaast kan het bijdragen aan afvallen en vet verbranden. Zoek je ook nog een sportoutfit? Neem dan een kijkje bij ons assortiment fitness kleding.
Twijfel je nog over je aankoop? Bekijk hier alle voordelen van het kopen van een fitness apparaat bij Decathlon.
Advies nodig?
Waarom zou je jouw fitness apparaat bij Decathlon kopen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Merk
VERKOPER
Prijs
€419,00 -9%
€379,00
€875,00 -25%
€649,00
*De uitverkoop begint op 13-7-2023
Loopband - Jet 5
FOCUS FITNESS

Loopband - Jet 5

€1.120,00 -72%
€311,00
€250,00 -40%
€150,00
€499,00 -40%
€299,00
*De uitverkoop begint op 6-6-2023
€205,00 -36%
€131,00
€280,00 -36%
€178,00
€460,00 -35%
€299,00
4.3/5 Op basis van 46940 reviews

Fitnessapparatuur kopen

Het is tegenwoordig heel simpel om een eigen fitness apparaat aan te schaffen. Online is het aanbod namelijk gigantisch. Wil jij fitnessapparatuur kopen? Dan is de kans groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij begeleiden je graag bij het kiezen van de juiste fitnessapparatuur. De populairste fitness apparaten zijn een crosstrainer, een hometrainer, een loopband of een roeiapparaat. Deze fitnessapparatuur is zeer geschikt voor cardio trainingen die je thuis kunt doen. Deze fitness apparaten kun je daarnaast ook gebruiken om je spieren te versterken en te ontwikkelen. Wil je je armen sterker maken? Kies dan voor een crosstrainer of een roeiapparaat. Wil je je benen extra ontwikkelen? Kies dan voor een hometrainer, crosstrainer of een roeimachine. Train je ook graag je rug? Dan raden wij een roeimachine aan. Wil je zo snel mogelijk calorieën verbranden? Kies dan voor een loopband of een roeimachine. Fitnessapparatuur kopen hangt dus af van jouw persoonlijke doelen.

Fitnesstoestellen

De fitnesstoestellen die je bij Decathlon kunt kopen zijn uitsluitend geschikt voor thuis trainingen. Probeer van te voren goed in te schatten op welke intensiteit je van plan bent de fitnesstoestellen te gebruiken. Train jij het liefst één keer per week? Dan kan je voor de meest simpele en goedkope fitnesstoestel kiezen. Train jij meerdere keren per week of maken meerdere personen gebruik van hetzelfde fitness apparaat? Dan kan het verstandig zijn om voor een uitgebreider toestel te kiezen.

Fitness apparaat

Ben jij klaar om fitnessapparatuur te kopen bij Decathlon? Dan is het goed om te weten dat jouw fitnesstoestellen thuis kunnen worden bezorgd. Wij hebben een goede service en een klantenservice tot je beschik staan die je kan helpen met het installeren van je fitness apparaat. Het maakt eigenlijk niet uit naar wat voor fitnessapparaat je op zoek bent, wij hebben van alles in het assortiment. Dankzij ons marketplace hebben we tegenwoordig ook trilplaten of airbikes naast ons algemene assortiment aan fitness apparaten.

Fitness apparatuur thuis

Wij weten als geen ander dat thuis fitnessen steeds populairder is geworden. Je hoeft tegenwoordig echt niet meer helemaal naar de sportschool af te reizen om een goede workout te doen. Het aanschaffen van fitness apparatuur voor thuis is daarom ook steeds populairder geworden en wij snappen wel waarom. Je bespaart ontzettend veel tijd en er zijn veel minder excuses om niet lekker te gaan sporten. Als jouw fitness apparaat binnen handbereik is dan is de drempel vele malen lager dan dat je helemaal naar de sportschool moet.