Minitrampoline voor kinderen

€48,99

8753805

Onze ontwikkelaars voor peuter- en kleutergym ontwierpen deze trampoline, die ideaal is voor oefeningen die de psychomotoriek van kinderen bevorderen.

De vering is aangepast aan de motorische vaardigheden van kinderen, voor meer fun en veiligheid.

Kleur:

Storm blauw / Honing

Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel

PRODUCTVOORDELEN

Bescherming tegen schokken

Onderstel bekleed met schuim van 20 mm dik.

Compactheid

Volledig demonteerbaar.

Ecodesign

null

TECHNISCHE INFORMATIE

De verschillende fasen om dynamisch evenwicht te verwerven

Voor de leeftijd van 4 jaar moet het kind eerst leren om zijn lichaam in een bepaalde richting voort te bewegen. Stilaan verfijnt hij zijn bewegingen en leert hij de ene voet voor de andere te zetten.
Op 4 jaar kan een kind over een balk lopen die minstens anderhalve keer zo breed is als zijn voetjes, door de ene voet plat neer te zetten voor de andere.
Op 6 jaar kan een kind met een hiel-teen beweging over een balk lopen die minstens even breed is als zijn voetjes.

De psychomotorische ontwikkeling:

De psychomotorische ontwikkeling van een kind wordt beïnvloed door genetische, motorische en psychische aanleg.
Een product kan een invloed hebben op de psychomotorische ontwikkeling van het kind wanneer het om het motorisch gebied gaat.
Dat motorisch gebied omvat verschillende grote elementen: het lichaamsbesef, de dynamische coördinatie, de oog-handcoördinatie, de fijne motoriek en de oriëntatie in tijd en ruimte.

Lichaamsbeeld

Het lichaamsbeeld is hoe het kind zijn lichaam ziet, naarmate dit zich ontwikkelt kan het kind zijn bewegingen verfijnen, groeit zijn lichaamsbesef en meer algemeen zijn zelfbewustzijn. Het wordt allereerst ontwikkeld op basis van gevoel en bewegingen, voordat het kind lichaamsdelen kan aanwijzen en benoemen. Hoe meer het kind beweegt, hoe verfijnder zijn lichaamsbeeld wordt en hoe beter hij leert bewegen.

Oog-handcoördinatie

De oog-handcoördinatie omvat alle bewegingen waarbij je tegelijk de ogen en een deel van het lichaam gebruikt: voor de allerkleinsten is dat een lijn volgen, daarna met handen of voeten eerst grote en later steeds kleinere voorwerpen of doelen grijpen of aanraken, tot de fijne motoriek met onafhankelijke vingerbewegingen: met de vingers trommelen, parels rijgen, schrijven.

Oriëntatie in tijd en ruimte

Oriëntatie in tijd en ruimte omvat alles wat verband houdt met het tijdsbesef van het kind (voor/na, activiteiten op een vast tijdstip, dag/nacht, seizoen enz.) en met zijn ruimtelijk gevoel (voor/achter, op/onder, rechts/links enz.).

Gebruikersinformatie:

Niet direct op de vloer leggen maar een beschermmat gebruiken zodat je vloer niet beschadigd raakt en je kinderen zich niet kunnen bezeren.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

kader 100% Staal Hoofdstof 100% Polypropyleen Beschermhoes 50% Polyethyleentereftalaat (PET), 50% Hogedichtheidpolyetheen Schuimplastic 100% Lagedichtheidpolyetheen

GEBRUIKSAANWIJZING

Max. gewicht: 25 kg

ONDERHOUDSADVIES

Wassen voor eerste gebruik. Niet stomen.

AFBEELDINGEN

Minitrampoline voor kinderen
Minitrampoline voor kinderen
Minitrampoline voor kinderen
Minitrampoline voor kinderen
Minitrampoline voor kinderen

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN