QUECHUA

Wandelrugzak voor kinderen MH100 10 liter

€12,99
Ref. : 8572795

Onze ontwikkelaars, zelf fervente wandelaars, ontwierpen deze lichte rugzak van 10 l voor kinderen, om hun noodzakelijke spullen in mee te nemen.

Deze lichte rugzak met aanpaste rug voor kinderen is ideaal voor uitstapjes of voor school. Hij is comfortabel en handig dankzij de grote centrale opening en de zak met rits op de voorkant.

Kleur: Navyblauw / Fuchsiaroze

Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Inhoud

Inhoud: 10 l | Afmetingen: H: 37 cm | B: 21,5 cm | D: 19 cm

Lichtgewicht

Weegt slechts 230 g

Draagcomfort

Rug met schuimvulling en S-vormige schouderriemen, aangepast aan kinderen. Borstriem

Meerdere vakken

2 zakken met rits 1 houder voor drinkfles Haakje voor waterzak (niet meegeleverd) of sleutels

Slijtvastheid

Materiaal goed bestand tegen slijtage (grond en rug). 10 jaar garantie

Technische informatie

10 jaar garantie

De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon, indien het artikel gedekt is door de garantie wordt het gratis gerepareerd of omgeruild. Die commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.

None

None

WAAR KOMEN ONZE RUGZAKKEN VANDAAN?

Deze rugzak werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankrijk, en geproduceerd door onze leveranciers in Vietnam en China.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze rugzakken en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande, kwalitatieve producten maken.

None

None

Garantie

10 jaar

Gewicht

0.23 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof 90% Polyester, 10% Polyurethaan Voering 90% Polyester, 10% Polyurethaan Stof op rug 100% Polyester Zak 85% Polyamide, 15% Elasthaan Weefsel 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Berg de rugzak op een droge plaats op.

GEBRUIKSAANWIJZING

De rugzak is niet waterdicht, bescherm je spullen dus bij regen.

TESTS

In het lab testen we alle elementen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren: we vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een pop die stapbewegingen nabootst, gedurende duizenden cycli.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

Afbeeldingen

Wandelrugzak voor kinderen MH100 10 liter
Wandelrugzak voor kinderen MH100 10 liter
Wandelrugzak voor kinderen MH100 10 liter
Wandelrugzak voor kinderen MH100 10 liter

Video

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook