Koop je fitnessappraat bij decathlon

Ontdek alle voordelen van het aanschaffen van een loopband, crosstrainer, hometrainer, roeitrainer of andere fitness apparaten bij Decathlon.

fitness apparaten kiezen

Of je nu aan je conditie wilt werken, gewicht wilt verliezen of lichamelijke pijntjes wilt bestrijden, je eigen fitness apparaat kopen is een investering. Waarschijnlijk heb je je via diverse websites al laten informeren naar de mogelijkheden, prijzen en garanties. Dus waarom zou je je fitness apparaat bij Decathlon kopen? Wij zetten alle voordelen voor je op een rijtje.

1. De beste prijs/kwaliteit

Bij Decathlon willen we sporten voor iedereen toegankelijk maken. Daarom houden wij onze prijzen altijd zo laag mogelijk. Uiteraard gaan we wel voor kwaliteit! In Frankrijk zijn het hele jaar door diverse teams bezig met het verbeteren en innoveren van onze apparaten.

2. Bezorging aan huis

We snappen dat het een gedoe is om zo’n groot en zwaar product als een fitness apparaat zelf te vervoeren. Daarom zorgen wij ervoor dat deze netjes bij jou thuis wordt bezorgd.

3. Fitness apparaten voor elk niveau

Niet iedereen gebruikt een fitness apparaat voor dezelfde doeleinden, daar houden we bij Decathlon rekening mee. Ben je van plan jouw fitness apparaat af en toe te gebruiken? Dan raden wij altijd een ander model aan dan wanneer je van plan bent 4x in de week aan intensieve cardiotraining te gaan doen. Jouw fitness apparaat past hierdoor bij jouw verbruik, zo betaal je nooit te veel en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

4. Garanties

Natuurlijk gaan we er altijd vanuit dat jouw net gekochte fitness apparaat helemaal volgens het boekje werkt. Maar mocht dit niet het geval zijn, geen paniek! Wij zorgen ervoor dat je uiteindelijk de kwaliteit krijgt waarvoor je betaalt. Bij Decathlon krijg je namelijk altijd 5 jaar garantie op het frame, en 2 jaar op andere onderdelen en werkuren.

5. Goede begeleiding bij ongemakken

Is jouw fitness apparaat juist gemonteerd, maar ondervind je plotseling een probleem tijdens het gebruik? Via onze after sales website vind je per apparaat oplossingen voor mogelijke problemen. Staat jouw probleem er niet tussen? Dan kun je gemakkelijk aangeven via het contactformulier. Eén van onze experts neemt dan binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op.

6. Begeleiding bij het onderhoud

Regelmatig onderhoud is nodig om de prestaties van het toestel te behouden en de levensduur te verlengen. Op onze after sales website vind je handige onderhoudstips voor jouw specifieke apparaat.

sportexpert fitness

Twijfel je over welk fitness apparaat het beste bij jou past?

In onze winkels werken experts op het gebied van fitness apparaten. Twijfel je over welk apparaat het beste bij jou past? Vraag dan gerust om advies. Onze experts denken graag met jou mee!