Glazen drinkbus yoga 500 ml

€9,99

8600768

Om voldoende te drinken voor, tijdens en na de yogasessie. Het onderhoudsgemak van een drinkbus, in een strak design en van glas.

Drinkbus met een inhoud van 500 ml om te drinken voor, tijdens en na je yogasessie. Neem je zo mee van kantoor naar de studio, het onderhoudsgemak van een drinkbus, in een strak design en van glas.

Aantal:

Thuisbezorging:

Op werkdagen en zondag voor 20:00 besteld, de volgende dag in huis

Beschikbaar
Winkelvoorraad

PRODUCTVOORDELEN

Gebruiksgemak

Met vilten hoes om de fles te beschermen en ook je handen tegen een hete drank.

Eenvoudig onderhoud

Grote opening dus makkelijk schoon te maken, mag in de vaatwasser.

TECHNISCHE INFORMATIE

De drinkbus voor yoga:

Niet te groot (22 cm), niet te zwaar (325 g), die neem je gemakkelijk overal mee, van kantoor naar de yogastudio! Onze yogi's wilden een drinkbus in glas, zodat je de kruiden of bloemen in de thee kan zien, met een grote opening om grondig te kunnen reinigen met een flessenborstel of in de vaatwasser. De dop is van bamboe, met een koordje om te dragen. Niet isolerend, glas laat geen nasmaak na.

Hoe ontwikkelen we onze producten?

Ons team is heel divers, van beginnende yogi's tot yogaleraars. Allemaal delen we diezelfde passie.
Allemaal willen we meer balans in ons leven brengen door aan yoga te doen, in een zachte of meer dynamische vorm. Samen met ons netwerk van ambassadeurs/yogi's ontwikkelen we producten die in lijn zijn met jouw verwachtingen en levenshouding. We zetten ons in voor een positieve, groothartige manier om aan yoga te doen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Fles/Lichaam 100% Glas mineraal deksel 42% Hout, 35% Acrylonitril butadieen styreen, 18% Roestvrij staal, 5% Silicone Beschermhoes 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

ONDERHOUDSADVIES
Was je drinkbus na elk gebruik af met gewoon afwasmiddel en water. De drinkbus mag in de vaatwasser maar de dop niet (zodat hij goed dicht blijft afsluiten)

GEBRUIKSAANWIJZING

Glas isoleert niet. Gebruik een aangepaste hoes.

ONDERHOUDSADVIES

Na gebruik laten drogen.

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden