LOTUS

Lotus Bolster eco zwart rond

€49,95

Deze bolster is een ideaal hulpmiddel tijdens je yogasessie. Deze bolster is een must voor je gewrichten door de maximale grip en ondersteuning. Door de fijne maat neem je hem overal mee naartoe.

Kleur: ZWART

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Superyoga

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel online te bestellen en retourneren
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
 • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Gemak dient de mens en met een mooie Lotus bolster wordt die relaxsessie je nu wel heel makkelijk gemaakt. Ook als je bepaalde poses wilt doen tijdens een yoga- of meditatiesessie, dan kan een yoga bolster je perfect van dienst zijn. De bolster is gevuld met 100% natuurzuiver boekweitkaf dat zich helemaal vormt naar de contouren van je lichaam. Leg de yoga bolster lekker onder je benen in je knieholtes zodat je verlichting in je knieën krijgt of gebruik deze als rugsteun. Een bolster kan je op vele manieren van dienst zijn, ook buiten yoga om. Zo kan de bolster uitstekend fungeren als kussen op de bank bij je thuis.

De beste eigenschappen

 • Voordelen: ideale ondersteuning, meer comfort, leuke prints
 • Vulling: 100% natuurzuiver boekweitkaf
 • Materiaal: buiten- en binnenhoes van 100% katoen
 • Gewicht: 3600 gram
 • Afmetingen: 60 cm x 20 cm

Waarom zou je niet voor maximaal comfort kiezen? Met een bolster kun je op allerlei manieren je lichaam perfecte ondersteuning bieden tijdens een yoga- of meditatiesessie of als je simpelweg een avondje wilt relaxen. Gebruik de bolster bijvoorbeeld als rugsteun in het holle gedeelte van je rug zodat je de ruggenwervel en de spieren eromheen kunt verlichten. Heb je na een dagje op werk last van opgezwollen voeten en/of enkels? Ga dan even op de bank of in bed liggen en leg de bolster in je knieholtes. Na een halfuurtje zal je merken dat de zwelling al een stuk is afgenomen. Door het gebruik van boekweitkaf als vulling vormt deze bolster zich altijd goed naar je lichaam. Een bolster leent zich voor vele gebruiken, doe er je voordeel mee! Zoek je naar een spannende print? De Lotus bolster is er in vele soorten en maten waardoor je altijd een leuke voor bij je inrichting kunt vinden. Ga je liever met je bolster op pad? Geen enkel probleem, want met een handig hengsel aan de kopzijde draag je de bolster overal mee naartoe. Van je vakantiehuisje tot de yogastudio!

Makkelijk te onderhouden

Het boekweitkaf is vervangbaar en aan te vullen. Het grote voordeel hiervan is dat je de vulling altijd kunt vernieuwen tegen de tijd dat dit nodig is. De buitenkant kun je eens in de zoveel tijd met een kledingroller of wat plakband afnemen om stof en haren te verwijderen. Heeft de buitenkant van de bolster een grondigere schoonmaak nodig? Dan kun je gerust de buitenhoes afritsen en deze op maximaal 30 graden in de wasmachine lekker fris wassen.

Technische informatie

 • HOOGTE (in cm) 20 cm
 • LENGTE (in cm) 60 cm

Reviews