LOTUS

Lotus Yogatas deluxe waterafstotend zwart

€37,95

Met deze prachtige zwarte deluxe yogamat tas is geen regenbui je te gek en berg je al je yogaspullen en -accessoires gemakkelijk op.

Kleur: ZWART

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Superyoga

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Gebruik

Droom jij van een tas waarin je gemakkelijk al je favoriete yogaspullen opbergt als je uit huis gaat? Yogamatten kunnen vrij lang en breed zijn dus een reguliere sporttas is doorgaans niet geschikt om je mat in te doen. Daarom is er deze speciale yogamat tas. Met een lengte van 64 centimeter passen de meeste maten yogamatten hier eenvoudig in. Heb je een extra brede mat? Dan is het zelfs mogelijk deze ook met deze tas mee te nemen. Omdat de rits helemaal over de zijkant doorloopt, kun je een brede mat alsnog in de tas leggen. Deze steekt dan een stukje uit als je de rits dicht doet.

Niet alleen de lengte van de tas is belangrijk om in acht te nemen. Ook de breedte van 22 centimeter en de hoogte van 24 centimeter bieden je voldoende inhoud in de tas om veel spullen op te bergen. Zo neem je niet alleen gemakkelijk een yogamat mee maar ook bijvoorbeeld een yogahanddoek of een klein yogablok.

Deze waterafstotende tas is vervaardigd uit hecht nylon zodat je niet bang hoeft te zijn dat een regenbui of wat gespetter roet in het eten gooit. De inhoud van je tas is helemaal beschermd tegen vocht en de ritsen sluiten de boel goed af.

 

De beste ervaring

Met zo’n prachtige grote tas is het natuurlijk handig als je ook je kleine spulletjes goed kwijt kunt. Daarom is de tas uitgerust met een voorvakje waar je sleutels, telefoon en pasjes kunt opbergen. Zo ga je altijd compleet en geordend de deur uit!

Deze tas heeft twee stevige hengsels die eveneens van nylon gemaakt zijn. Met deze hengsels kun je de tas makkelijk in je handen dragen, over je schouder doen of zelfs op je rug dragen als een soort rugtas. Je bepaalt helemaal zelf hoe je deze geweldige deluxe tas met je meedraagt.

Tip: Om nog ruimtebesparender te werk te gaan, is het aan te raden yogamat elastieken () om je mat te doen. Zo rol je deze goed strak op waardoor je nog meer ruimte in de tas overhoudt. Ook ideaal om de randen en hoeken van je mat naar binnen te buigen zodat ze langer netjes blijven.

 

Goed om te weten

Het is fijn om je yogaspullen fris en schoon te houden. Daar hoort je tas uiteraard ook bij. Daarom is het hygiënisch om altijd een yoga handdoek () bij je te dragen in je tas. Mocht je dan natte kleding hebben na een flinke yogasessie, dan kun je ze in een handdoek oprollen. Daardoor blijft je tas lekker fris, net als de rest van je spullen.

Technische informatie

  • HOOGTE (in cm) 24 cm
  • LENGTE (in cm) 64 cm

Reviews