PURE

Bolster eco linnen naturel rond - Pure

€54,95

Als je zoekt naar een tijdloze accessoire dat je lichaam perfect ondersteunt tijdens yogasessies, dan valt deze bolster zeker in de smaak. Heerlijk bij ondersteuning van je knieën, rug en armen.

Kleur: BEIGE

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Superyoga

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Gebruik

Als het op yoga aankomt heeft iedereen andere behoeften. Daarom is yoga voor velen geschikt, zowel als je lichamelijk actief wilt zijn of je de nadruk wilt leggen op een meditatie. Jij kiest welke stijl het beste bij je past. Soms ben je helemaal thuis in een stijl maar ervaar je toch wel eens lichamelijke ongemakken tijdens of na de practice. Dat kan komen doordat je lichaam nog moet wennen aan bepaalde poses. Het kan ook voorkomen dat je spieren en gewrichten van nature wat stijf zijn waardoor je meer last kunt ervaren dan andere yogi’s. Dat is helemaal niet erg want met bepaalde accessoires zoals een meditatiekussen () of bolster kun je dat gemakkelijk oplossen. Door dit soort hulpmiddelen te gebruiken als ondersteuning haal je de meeste druk van je spieren en gewrichten af. Hierdoor ervaar je minder last of loop je minder snel blessures op tijdens je yogapractice. Door je armen, benen, rug en nek een steuntje te geven, ga je vele malen comfortabeler en geconcentreerder door je sessie heen.

Deze mooie design bolsters van Pure levert een groot voordeel op. Je hoeft het namelijk niet uitsluitend voor yoga te gebruiken. Deze unieke bolster is ook een stijlvol accessoire in je huis. Als je houdt van neutrale en subtiele kleuren dan is de naturel linnen bolster helemaal voor jou weggelegd. Leg de bolster op je bank en ondersteun bijvoorbeeld heerlijk je knieën.

 

Goed om te weten

Deze bolster is op meerdere manieren praktisch ontworpen. Zo kun je onder andere de buitenhoes loshalen van de vulling. Je kunt zelf los boekweitkaf (://www.superyoga.nl/zak-boekweitkaf-750-gram-lotus.html) kopen en toevoegen in de binnenhoes. Dit zal echter niet snel voorkomen gezien de flexibiliteit en duurzame eigenschappen van het kaf. Wil je zelf de bolster wat steviger of minder stevig maken? Ook dan kun je gemakkelijk de boekweitvulling aanvullen of verminderen. Helemaal afgestemd op je eigen wensen.

De bolsters van Pure zijn 60 centimeter lang en 20 centimeter in doorsnede. Niet alleen je knieën maar je hele lichaam kun je op de bolster laten rusten. Vind je het fijn om onderweg je practice te doen en wil je daar je bolster bij gebruiken? Geen probleem, want aan de kop van de bolster bevindt zich een hengsel waardoor je deze eenvoudig met je meedraagt.

 

Pure

Pure is een trendy merk. De materialen die worden gebruikt zijn niet alleen kwalitatief hoogwaardig maar er wordt ook zoveel mogelijk rekening gehouden met de natuur. Dat is de reden dat deze bolster van natuurlijk linnen is gemaakt en de boekweitkaf 100% natuurzuiver is. De bolster gaat zeer lang mee en is veilig in gebruik omdat deze volgens hoge kwaliteitseisen geproduceerd is.

 

Onderhoud

Ondanks dat de vulling van 100% natuurzuiver boekweitkaf niet in aanraking mag komen met vocht, kun je de buitenhoes wel wassen. Het kaf zit namelijk in de binnenhoes van de bolster. De linnen buitenhoes kan op maximaal 30 graden gewassen worden. Om de hoes lang goed te houden, wordt het afgeraden deze na het wassen uit de wringen of in de droger te doen. Laat hem aan een waslijn drogen.

Voor een lichte reiniging kun je de buitenhoes afnemen met een zachte doek en een beetje lauw water. Voor stof of haren op de bolster kun je een kledingroller gebruiken.

 

Tip

Wil je de linnen bolster gebruiken op locatie? De hummer tassen (://www.superyoga.nl/productseries/yogatas-hummer-lotus/) en de waterafstotende tassen (://www.superyoga.nl/productseries/yogamat-draagtas-waterafstotend-lotus/) zijn groot genoeg om de bolster in op te bergen.

Technische informatie

  • HOOGTE (in cm) 20 cm
  • LENGTE (in cm) 60 cm

Reviews