Wat voor padeller ben jij?

Wat voor padeller ben jij?

Decathlon is dit jaar de trotse hoofdsponsor van het grootste padeltoernooi van Nederland. De WPT Decathlon Amsterdam Open vindt van 11 t/m 15 oktober plaats in AFAS Live. Wie weet sta jij over een paar jaar wel te schitteren op dit toernooi! Ben jij de toekomstige nr1? Schuilt er in jou een Maxi Sánchez of Lucia Sainz? Zet je de eerste stappen op de padelbaan of sla jij iedereen al van de baan? Decathlon is er voor je!

Beginner

Jij bent nieuw in de wereld van padel. Je hebt het waarschijnlijk al een aantal keer gespeeld of bent van plan het binnenkort te spelen. Jouw doel is om je basisvaardigheden te verbeteren en plezier te hebben op de baan.

Gevorderd

Jij bent absoluut geen nieuwkomer. Je bent gepassioneerd over het spel en speelt op regelmatige basis. Je begrijpt de basisprincipes en tactieken van het spel. Jouw doel is om je vaardigheden en tactische principes te verbeteren en wedstrijden te winnen.

Expert

Padel kent voor jou geen geheimen. Je speelt frequent en hebt kennis van tactieken, strategieën en technieken. Je hebt les of hebt zelfs geen les meer nodig, ook al ben je nooit uitgeleerd ;). Jouw doel is om wedstrijden en toernooien te winnen en elke keer beter te worden.