Ski- en snowboardbril voor volwassenen en kinderen G 100 slecht weer zwart

14,99
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Vanaf onze eerste prijs-producten voorzien we de skibrillen van een dubbele lens om aandampen te verminderen en voor goede zichtbaarheid bij slecht weer.

De skibril G 100 S1 biedt je een goed zicht bij sneeuw of mist en heeft een dubbele lens met anticondenssysteem 'Essential'. 100% uv-bescherming.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Zonnebescherming

100% uv-werend. Gele lens om reliëf te zien in sneeuw en mist

Dampwerend

'Essential'-antifog, dubbele lens met condenswerende coating

Gezichtsveld

Cilindrische lens met Essential-gezichtsveld

Pascomfort

Ergonomisch schuim

Stabiliteit

Band van 40 mm breed

Instelbaar

1 gesp om de lengte van de band aan te passen

Compatibiliteit

Vorm perfect aangepast aan de helmen van Wed'ze

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Uv-bescherming

Omdat uv-stralen schadelijk zijn voor de ogen, bieden al onze skibrillen 100% uv-bescherming conform de norm EN 174. Een skibril biedt de beste bescherming: hij omsluit je ogen perfect en houdt zowel de rechtstreekse als de weerkaatsende uv-stralen tegen.

Lens FOG S1

S1 FOG komt overeen met een heldere lens waarmee je beter kunt zien bij slecht weer, mist of sneeuw. We hebben voor dit product een lens met een gele tint gekozen zodat je beter het reliëf blijft zien bij slecht weer, ook al is de zichtbaarheid laag in deze weersomstandigheden. Blijf goed opletten en ga het gevaar niet opzoeken in onbekende en risicovolle zones.De lenzen zijn niet krasbestendig.

'Essential'-antifog

Het anticondenssysteem 'Essential' bestaat uit een dubbele lens met een dampwerende behandeling van de binnenkant van de binnenlens.
Voor een goede verluchting van de binnenkant van je skibril moet je er dus voor zorgen dat de verluchtingsgaten niet worden afgesloten door bijvoorbeeld een nekwarmer.
Let op, wrijf niet over de binnenkant, maar dep de lens voorzichtig af. Zo blijft de antifogcoating langer intact. Laat je bril elke avond goed drogen.

Dubbele lens

Een skibril met dubbele lens beslaat minder snel. De lucht die opgesloten zit tussen de twee lenzen werkt immers als een isolerende laag. De thermische schok tussen de binnen- en de buitenkant van de bril is minder groot, waardoor de binnenste lens van de bril veel minder snel beslaat. Bovendien werd de lens aan de binnenkant ook behandeld tegen beslaan.

Cilindrische lens

Dubbele cilindrische lens, buitenlens in polycarbonaat, binnenlens in proprionaatcellulose, allebei uitgesneden in de vorm van de bril.

ESSENTIAL-gezichtsveld

We spreken van een horizontaal en een verticaal gezichtsveld. De G 100 heeft een 'ESSENTIAL'-gezichtsveld, met een comfortabele, veilige zichtbaarheid om ook opzij goed te zien.

Compatibiliteit met skihelm

Alle skibrillen van Wed'ze zijn ontwikkeld om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wed'ze.

COMPATIBILITEIT MET BRIL OP STERKTE

In het schuim opzij en in de rand van de skibril is een opening voorzien voor de veren van een bril op sterkte. De skibril G 100 in maat L kan worden gedragen met een bril op sterkte van max. 135 mm breed.

Strap

Elastiek in polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed.

CE - Norm EN 174 en ANSI

De norm EN 174 is een Europese CE-norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden. De ANSI-norm is een Amerikaanse norm, die veeleisender is dan de Europese inzake bestandheid tegen schokken en impacts.
Deze skibril voldoet aan beide normen.

Condensvorming voorkomen

Vocht bevordert de vorming van condens. Je moet dus vermijden dat het schuim veel vocht opneemt, bijvoorbeeld doordat je je skibril over een natte skihelm of muts draagt. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je een skibril in elk geval 's nachts goed laten drogen zodat al het vocht weg is en je de volgende dag opnieuw kunt skiën met een perfect droge bril.

2 maten

Kies de maat van je skibril op basis van je hoofdomtrek. Is je hoofdomtrek kleiner dan of gelijk aan 55 cm, dan kies je het best maat S (voorheen S/M). Als je hoofdomtrek groter is dan 55 cm, neem dan maat L (voorheen L/XL)

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Elastische band 36% Rubber, 33% Polyamide, 31% Polyester lens 60% Polycarbonaat, 40% Cellulose acetate kader 100% Thermoplastisch polyurethaan Schuimplastic 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

We raden aan de skibril na gebruik op te bergen in het etui van Wed'ze.

TESTS

Alle artikelen van Wed'ze zijn getest in de echte omstandigheden waarvoor ze zijn ontwikkeld: in de sneeuw, in de kou en in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën. Daarbij gaan onze ontwikkelingsteams, productmanagers, ingenieurs en modelmakers na of het product perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

AFBEELDINGEN

Ski- en snowboardbril voor volwassenen en kinderen G 100 slecht weer zwart
Ski- en snowboardbril voor volwassenen en kinderen G 100 slecht weer zwart

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN