WEDZE

SKI- EN SNOWBOARDBRIL VOOR VOLWASSENEN EN KINDEREN G 900 B S1 SLECHT WEER LICHTPAARS

€44,99
Ref. : 8758737

We ontwikkelden deze skibril met bolle S1-lens, 'Optimal'-gezichtsveld en -antifogsysteem om te skiën bij slecht weer. Kan worden gecombineerd met een bril op sterkte.

De bolle S1-lens van de G 900 is helder, om bij slecht weer te skiën. Het gezichtsveld en de antifogbehandeling zijn optimaal om altijd goed te zien.

Kleur: MAUVE

  • S undefined
  • L undefined
Aantal:

Productvoordelen

Zonbescherming

100% uv-werend. Gele S1-lens voor mistig weer

Anti-condens

'Optimal'-antifogsysteem, dubbele lens en frame met ventilatiegaten

Gezichtsveld

Bolle lens, met 'OPTIMAL'-gezichtsveld

Gebruikerscomfort

Ergonomisch schuim met dubbele dichtheid en comfortabel textiel

Stabiliteit

Band van 40 mm breed met een dubbele siliconen antislipstrook

Verstelbaar

Twee gespen om de lengte van de band snel aan te passen

Compatibiliteit

Maat L is geschikt voor een bril op sterkte van max. 145 mm breed

Technische informatie

Uv-bescherming

Omdat uv-stralen schadelijk zijn voor de ogen, bieden al onze skibrillen 100% uv-bescherming conform de norm EN 174. Een skibril biedt de beste bescherming: hij omsluit je ogen perfect en houdt zowel de rechtstreekse als de weerkaatsende uv-stralen tegen.

Lens S1 FOG

De S1 FOG-lens is een heldere lens waarmee je beter kunt zien bij slecht weer, mist of sneeuw. Voor dit product hebben we een gele lens gekozen, zodat je het reliëf beter onderscheidt bij slecht weer. Je zicht blijft natuurlijk beperkt in dergelijke weersomstandigheden. Blijf goed opletten en ga het gevaar niet opzoeken in onbekende en risicovolle zones.De lenzen zijn niet krasbestendig.

'Optimal'-antifog

Het 'OPTIMAL'-antifogsysteem bestaat uit een geventileerde dubbele lens met antifogcoating aan de binnenkant en een ventilatie in het frame om de binnenkant van de skibril te ventileren.
Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de skibril, moet je daarom vermijden deze ventilatieopeningen af te sluiten, bijvoorbeeld met een neuswarmer.
Opgelet, wrijf niet over de binnenkant maar dep voorzichtig op de lens. Zo blijft het anticondenssysteem langer intact.

Geventileerde dubbele lens

De skibril werd ontwikkeld met een geventileerde dubbele lens die condensvorming beperkt. De lucht die gevangen zit tussen de twee lenzen, dient immers als isolerend laagje. Omdat de thermische schok tussen de binnen- en de buitenkant van de bril zo minder groot is, beslaat de binnenste lens van de bril veel minder snel. De binnenkant van de lens is bovendien condenswerend behandeld en geventileerd dankzij luchtgaatjes die zorgen voor een goede luchtcirculatie.

Bolle lens

De bolle lensvorm geeft de minste optische vervorming.
De buitenlens is in geïnjecteerd polycarbonaat en door zijn vorm en materiaal erg schokbestendig, de binnenlens is in acetaat.

'OPTIMAL'-gezichtsveld

Horizontaal en verticaal gezichtsveld. De G900 heeft het 'OPTIMAL'-gezichtsveld, dit is de bril met het beste zicht.

Compatibiliteit met skihelm

Alle skibrillen van Wed'ze zijn zo ontwikkeld dat ze perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wed'ze.

COMPATIBILITEIT MET BRIL OP STERKTE

De skibril G 900 S1 in maat L kan worden gedragen met een bril op sterkte van max. 145 mm breed. In het schuim opzij en in de rand van de skibril is een opening voorzien die uitsluitend is bestemd voor de poten van een bril op sterkte.

Strap

Hoofdband uit polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed, met 3 antislipstroken uit siliconen.

Microvezeletui

Bescherm de skibril en vooral de lens tegen krassen. Gebruik daarvoor voor en na het skiën het microvezeletui van Wed'ze. Dit etui kun je ook gebruiken om de lens schoon te maken, de stof is ideaal om de lens te reinigen zonder krassen te maken.

Lens met gekleurde Flash-coating

De gekleurde Flash-coating op de buitenkant van de lens van de skibril beperkt de hoeveelheid licht die op het oog valt. Dit zorgt voor minder verblinding en een helderder zicht bij veel licht.
Opgelet: de lenzen zijn niet krasbestendig.

CE - Norm EN -174 en ANSI

De norm EN -174 is een Europese CE-norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden. De ANSI-norm is een Amerikaanse norm en is strenger dan de Europese norm voor schokbestendigheid.
Deze skibril voldoet aan beide normen.

Condensvorming voorkomen

Vocht bevordert de vorming van condens. Je moet dus vermijden dat het schuim veel vocht opneemt, bijvoorbeeld doordat je je skibril over een natte skihelm of muts draagt. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je de skibril ‘s nachts steeds goed laten drogen, om elk spoor van vocht te verwijderen en de volgende ochtend te kunnen starten met een perfect droge skibril.

2 maten

Kies de maat van je skibril op basis van je hoofdomtrek. Tot omtrek 55 cm kies je maat S, vanaf 56 cm ga je beter voor maat L.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Rand 100% Thermoplastisch Polyurethaan Elastische strook 36% Synthetisch rubber, 33% Polyamide, 31% Polyester Scherm 60% Polycarbonaat, 40% Cellulose Schuim 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

We raden aan de skibril na gebruik op te bergen in het etui van Wed'ze.

TESTS

Alle producten van Wed'ze worden getest in de praktijk: bij sneeuwval, koud weer en in alle andere situaties waar je als skiër in belandt. Daarbij gaan onze productontwikkelingsteams, productmanagers, ingenieurs en modelmakers na of het product dat ze ontwikkelden perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook