Laatste Kans
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5

Ski- en snowboardbril voor volwassenen en kinderen G 900 zonnig weer groen

39,99 −50%
19,99
Kleur: Pastel munt / Pastel fluoperzik
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

We hebben een skibril ontwikkeld met bolle lens, maximaal gezichtsveld en een 'Optimal'-antifogsysteem om te skiën bij mooi weer.Ook voor brildragers

De bolle lens van de 900 is donker, ideaal bij felle zon. Het gezichtsveld en de antifogcoating zijn 'Optimal', voor een goed zicht. Deze skibril is geschikt voor brildragers

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Zonnebescherming

100 % uv-bescherming, bruine lens ideaal voor zonnig of bewolkt weer.S3

Dampwerend

'Optimal'-antifogsysteem, dubbele lens en frame met ventilatiegaten.

Gezichtsveld

Bolle lens, met Optimal-gezichtsveld

Pascomfort

Ergonomisch schuim met dubbele dichtheid en comfortabel textiel.

Stabiliteit

Band van 40 mm breed met een dubbele siliconen antislipstrook.

Instelbaar

Twee gespen om de lengte van de band snel aan te passen.

Compatibiliteit

Maat L is geschikt voor een bril op sterkte van max. 145 mm breed.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Uv-bescherming

Omdat uv-stralen schadelijk zijn voor de ogen, bieden al onze skibrillen 100% uv-bescherming conform de norm EN 174. Deze bril is de beste bescherming: hij omhult perfect de ogen, zodat uv-stralen geen kans krijgen, ook niet door reflectie.

S3 SUN-lens

S3 SUN is een donkere lens die goed beschermt tegen het felle zonlicht.
De bruine kleur zorgt voor een goed zicht in de schaduw of aan het einde van de dag wanneer de zon minder hard schijnt.De lenzen zijn niet krasbestendig.

'Optimal' antifog

Het 'OPTIMAL'-antifogsysteem bestaat uit een verluchte dubbele lens met antifogcoating aan de binnenkant en een ventilatie in het frame om de binnenkant van de skibril te verluchten.
Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de skibril, moet je daarom vermijden deze ventilatieopeningen af te sluiten, bijvoorbeeld met een neuswarmer.
Let op, wrijf niet over de binnenkant, maar dep de lens voorzichtig af. Zo blijft de antifogcoating langer intact.

Dubbele lens met verluchtingsgaten

De skibril werd ontworpen met een verluchte dubbele lens die condensvorming beperkt. De lucht die gevangen zit tussen de twee lenzen, dient immers als isolerend laagje. Omdat de thermische schok tussen de binnen- en de buitenkant van de bril zo minder groot is, beslaat de binnenste lens van de bril veel minder snel. De binnenkant van de lens is bovendien dampwerend behandeld en verlucht dankzij verluchtingsgaatjes die zorgen voor de goede luchtcirculatie.

Bolvormige lens

De bolle lensvorm geeft de minste optische vervorming.
De buitenlens is gemaakt uit een uiterst schokbestendig geïnjecteerd polycarbonaat, de binnenlens in acetaat.

OPTIMAL-gezichtsveld

Horizontaal en verticaal gezichtsveld. De G900 heeft het OPTIMAL-gezichtsveld, dit is de bril met het beste zicht.

Compatibiliteit met skihelm

Alle skibrillen van Wed'ze zijn ontworpen om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wed'ze.

COMPATIBILITEIT MET BRIL OP STERKTE

De skibril G 900 S3 maat L kan worden gedragen met een bril op sterkte van max. 145 mm breed.In het schuim opzij en in de rand van de skibril is een opening voorzien die uitsluitend is bestemd voor de veren van een bril op sterkte.

Strap

Hoofdband uit polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed, met 3 antslipstroken uit silicone

Etui van microvezel

Bescherm de skibril en vooral de lens tegen krassen. Gebruik daartoe voor en na het skiën het microvezeletui van Wed'ze. Dit etui kun je ook gebruiken om de lens schoon te maken, de stof is ideaal om de lens te reinigen zonder krassen te maken.

Lens met gekleurde Flash-coating

De fluokleurige coating op de buitenkant van de lens van de skibril reduceert de hoeveelheid licht die op het oog valt, voor minder verblinding en een helderder beeld bij veel licht.Let wel op: de lenzen zijn niet krasbestendig

CE-norm EN 174

De norm EN 174 is een Europese CE-norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden. De ANSI-norm is een Amerikaanse norm en is strenger dan de Europese norm voor slagvastheid.
Dit skimasker voldoet aan beide normen

Condensvorming voorkomen

Vocht bevordert de vorming van condens. Je moet dus vermijden dat het schuim veel vocht opneemt, bijvoorbeeld doordat je je skibril over een natte skihelm of muts draagt. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je de skibril ‘s nachts steeds goed laten drogen, om elk spoor van vocht te verwijderen en de volgende ochtend te kunnen starten met een perfect droge skibril.

2 maten

Kies de maat van je skibril op basis van je hoofdomtrek. Is je hoofdomtrek kleiner dan of gelijk aan 55 cm, dan kies je het best maat S. Als je hoofdomtrek groter is dan 55 cm, neem dan maat L.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

lens 60% Polycarbonaat, 40% Cellulose acetate kader 100% Thermoplastisch polyurethaan Elastische strook 36% Rubber, 33% Polyamide, 31% Polyester Schuimplastic 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

We raden aan de skibril na gebruik op te bergen in het etui van Wed'ze.

TESTS

Alle artikelen van Wed'ze zijn getest in de echte omstandigheden waarvoor ze zijn ontworpen: in de sneeuw, in de kou en in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën. Daarbij gaan onze ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelmakers na of het product perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN