Ski- en snowboardbril voor dames en meisjes G 500 slecht weer wit

29,99
Kleur: Sneeuwwit / ROZE
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Deze skibril biedt je een goed gezichtsveld en heeft het Performant-antifogsysteem. Hij is geschikt om te skiën bij bewolkt weer. Geschikt voor brildragers

De skibril G 500 S1 biedt je een goed zicht bij sneeuw of mist en heeft een dubbele S1-lens met antifog om beslaan te vertragen. Compatibel met bril op sterkte

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Zonnebescherming

100% uv-werend. S1-lens om reliëf te zien bij sneeuw of mist

Dampwerend

Condenswerend, dubbele lens met anticondensbehandeling, geventileerd frame

Gezichtsveld

Cilindrische lens met 'Performant'-gezichtsveld

Pascomfort

Dubbele schuimdichtheid en erg comfortabel textiel

Stabiliteit

Band van 40 mm breed met een dubbele siliconen antislipstrook

Instelbaar

Twee gespen om de lengte van de band snel aan te passen

Compatibiliteit

OTG, geschikt voor wie een bril op sterkte draagt, max 145 mm breed.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

100% uv-bescherming

Omdat uv-stralen schadelijk zijn voor de ogen, bieden al onze skibrillen 100% uv-bescherming conform de norm EN 174. Deze bril is de beste bescherming: hij omhult de ogen perfect, zodat uv-stralen geen kans krijgen, ook niet door reflectie

S1-lens

S1 is een lichte lens die je beter laat zien bij slecht weer, mist of sneeuw. We hebben voor dit product een gele of roze lens gekozen zodat je reliëf bij slecht weer beter kunt onderscheiden. Je merkt wel verschil, maar verwacht ook geen wonderen. Blijf goed opletten en ga het gevaar niet opzoeken in onbekende en risicovolle zones.

Anticondenssysteem Performant

Het anticondenssysteem 'Performant' bestaat uit een dubbele lens met condenswerende coating op de binnenkant, gecombineerd met een ventilatie in het frame om de binnenkant van de skibril te ventileren.
Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de skibril, moet je daarom vermijden deze ventilatieopeningen af te sluiten, bijvoorbeeld met een neuswarmer.

Dubbele lens

Een skibril met dubbele lens beslaat minder snel. De lucht die opgesloten zit tussen de twee lenzen werkt immers als een isolerende laag. Hierdoor is de thermische schok tussen de binnen- en buitenkant van de bril minder groot en zal de binnenkant van de skibril dus minder snel beslaan. Bovendien werd de lens aan de binnenkant ook behandeld tegen beslaan.

Cilindrische lens

Dubbele cilindrische lens, buitenkant in polycarbonaat, binnenkant in proprionaatcellulose, allebei uitgesneden in de vorm van de bril.

Compatibiliteit met skihelm

Alle skibrillen van Wed'ze zijn ontworpen om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wed'ze.

COMPATIBILITEIT MET BRIL OP STERKTE

De skibril G 500 S1 in maat L kan je dragen over een bril op sterkte, die maximaal 145 mm breed is. In het schuim opzij en in de rand van de skibril is een opening voorzien die uitsluitend is bestemd voor de poten van een bril op sterkte.

Strap

Elastiek uit polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed, met siliconen antislipstrook

CE-norm EN 174

De norm EN 174 is een Europese CE-norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden.

Condensvorming voorkomen

Vocht bevordert de vorming van condens. Je moet dus vermijden dat het schuim veel vocht opneemt, bijvoorbeeld doordat je je skibril over een natte skihelm of muts draagt. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je je skibril in elk geval 's nachts goed laten drogen zodat alle vochtsporen weg zijn en je de volgende dag opnieuw kunt skiën met een perfect droge bril.

2 maten

Kies de maat van je skibril op basis van je hoofdomtrek. Is je hoofdomtrek kleiner dan of gelijk aan 55 cm, dan kies je het best maat S. Als je hoofdomtrek groter is dan 55 cm, neem dan maat L

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

lens 60% Polycarbonaat, 40% Acetaat Rand 100% Thermoplastisch polyurethaan Elastische strook 36% Rubber, 33% Polyamide, 31% Polyester Schuimplastic 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Tip: berg de bril na gebruik op in een etui van Wed'ze.

TESTS

Alle artikelen van Wed'ze zijn getest in reële omstandigheden waarvoor ze zijn ontworpen: bij sneeuwval, koud weer en in alle andere situaties waar je als skiër in belandt. Daarbij gaan onze productontwikkelingsteams, productmanagers, ingenieurs en modelmakers na of het product perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

ONDERHOUDSADVIES

Maak je bril schoon met een aangepast accessoire: microvezeldoekje of speciale reinigingsspray voor brillen (assortiment accessoires van ORAO).. Als er spatten op je bril zijn gekomen, veeg je de glazen beter niet zo droog: hou je bril eerst even onder de kraan.. Na gebruik laten drogen. Op een droge en geventileerde plaats laten drogen. In de open lucht laten drogen.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN