WEDZE

Ski- en snowboardbril voor volwassenen en kinderen G 900 PH alle weertypes wit

€84,99
Ref. : 8758747

Onze ingenieurs hebben een bolle fotochromatische lens, zodat je bij elke weersomstandigheid kunt skiën. Compatibel met een bril op sterkte.

De bolvormige lens van de G 900 PH is fotochroom, zijn tint verandert mee met de UV-intensiteit, voor een goed zicht. Ideaal vizier met dampwering, voor een open gezichtsveld.

Kleur: Sneeuwwit

  • S undefined
  • L online niet op voorraad
Aantal:

Productvoordelen

Zonbescherming

100% uv-bescherming, lens kleurt van roze naar bruin, voor elk soort weer, S1-S3

Anti-condens

'Optimal'-dampwering, dubbele lens en frame met ventilatiegaten.

Gezichtsveld

Bolle lens, met "Optimal"-vizier

Gebruikerscomfort

Ergonomisch schuim met dubbele dichtheid en comfortabel textiel.

Stabiliteit

Elastiek van 40 mm breed met driedubbele silicone antislipband

Verstelbaar

Twee gespen om de lengte van de band snel aan te passen.

Compatibiliteit

Maat L is geschikt voor een bril op sterkte van max. 145 mm breed.

Technische informatie

100% uv-bescherming

Uv-licht is schadelijk voor de ogen. Al onze skibrillen zijn 100% uv-werend en conform EN-norm 174. Een skibril biedt de beste bescherming: hij omsluit perfect de ogen en houdt alle uv-stralen tegen, ook die afkomstig van weerkaatsing.

Fotochromatische lens

De fotochromatische lens verkleurt vooral dankzij ultraviolette stralen. Afhankelijk van het aantal uv-stralen is de lens lichter of donkerder tijdens het skiën.
De glazen zijn niet krasbestendig.

"OPTIMAL"-dampwering

Het 'OPTIMAL'-antifogsysteem bestaat uit een verluchte dubbele lens met antifogcoating aan de binnenkant en een ventilatie in het frame om de binnenkant van de skibril te verluchten.
Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de skibril, moet je daarom vermijden deze ventilatieopeningen af te sluiten, bijvoorbeeld met een neuswarmer.Let op, wrijf niet over de binnenkant, maar dep de lens voorzichtig af. Zo blijft de antifogcoating langer intact.

Geventileerde dubbele lens

De skibril werd ontwikkeld met een geventileerde dubbele lens die condensvorming beperkt. De lucht die gevangen zit tussen de twee lenzen, dient immers als isolerend laagje. Omdat de thermische schok tussen de binnen- en de buitenkant van de bril zo minder groot is, beslaat de binnenste lens van de bril veel minder snel. De binnenkant van de lens is bovendien dampwerend behandeld en verlucht dankzij verluchtingsgaatjes die zorgen voor de goede luchtcirculatie.

Bolvormige lens

De bolle lensvorm geeft de minste optische vervorming.
De buitenlens is gemaakt uit een uiterst schokbestendig geïnjecteerd polycarbonaat, de binnenlens in acetaat.

"OPTIMAL"-vizier

Horizontaal en verticaal gezichtsveld. De G900 heeft een OPTIMAL-vizier, dit is de bril met het beste zicht.

Compatibiliteit met skihelm

Alle skibrillen van Wed'ze zijn ontwikkeld om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wed'ze.

COMPATIBILITEIT MET BRIL OP STERKTE

De skibril G 900 PH maat L kan worden gedragen met een bril op sterkte van max. 145 mm breed. In het schuim opzij en in de rand van de skibril is een opening voorzien die uitsluitend is bestemd voor de veren van een bril op sterkte.

Strap

Hoofdband uit polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed, met 3 antslipstroken uit silicone.

Thermogecompresseerd etui in microvezel

Bescherm je skibril en vooral de lens voor en na gebruik tegen krassen. Het etui in microvezel is ideaal om de lens te reinigen zonder krassen te maken. Je trekt het gemakkelijk over de lens heen om het op elk moment te beschermen tegen krassen, bijvoorbeeld als je even een pauze neemt.
Het thermogecompresseerde etui is ideaal om je bril in op te bergen en het te beschermen tegen beschadiging.

Lens met gekleurde Flash-coating

De gekleurde Flash-coating op de buitenkant van de lens van de skibril beperkt de hoeveelheid licht die op het oog valt. Dit zorgt voor minder verblinding en een helderder zicht bij veel licht.
Opgelet: de lenzen zijn niet krasbestendig.

CE - Norm EN -174 en ANSI

De norm EN -174 is een Europese CE-norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden. De ANSI-norm is een Amerikaanse norm en is strenger dan de Europese norm voor schokbestendigheid.
Deze skibril voldoet aan beide normen.

Condensvorming voorkomen

Vocht bevordert de vorming van condens. Het is dus beter om je skibril niet over een natte skihelm of muts te dragen, om te voorkomen dat de delen in schuim veel vocht absorberen. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je een skibril in elk geval 's nachts goed laten drogen zodat al het vocht weg is en je de volgende dag opnieuw kunt skiën met een perfect droge bril.

2 maten

Kies de maat van je skibril op basis van je hoofdomtrek. Bij minder dan 55 cm kies je maat S. Voor meer dan 55 cm kies je maat L.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Rand 100% Thermoplastisch Polyurethaan Elastische strook 36% Synthetisch rubber, 33% Polyamide, 31% Polyester Scherm 60% Polycarbonaat, 40% Acetaat Schuim 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Advies: berg de bril na gebruik op in een Wed'ze-etui.

TESTS

Alle artikelen van Wed'ze zijn getest in de echte omstandigheden waarvoor ze zijn ontwikkeld: bij sneeuwval, koud weer en in alle andere situaties waar je als skiër in belandt. Daarbij gaan onze productontwikkelingsteams, productmanagers, ingenieurs en modelmakers na of het product perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook