VOLARE SPORTS

Peppa Pig kinderfiets 12 inch

159,00
Kleur: ROZE
Maat:
12"

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Summertoys

Leren fietsen is leuk, maar voor sommige meiden ook lastig. Met de Peppa Pig kinderfiets - meisjes - 12 inch wordt het in ieder geval een stuk leuker.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Leren fietsen is leuk, maar voor sommige meiden ook lastig. Met de Peppa Pig kinderfiets - meisjes - 12 inch wordt het in ieder geval een stuk leuker. Door de vrolijke kleurstelling is dit één van de meest verkocht meisjesfietsen. Deze 12 inch fiets voldoet aan alle strenge veiligheidseisen en kan tegen een stootje. De fiets is voorzien van 12 inch luchtbanden en heeft een gesloten kettingkast. Daarnaast is dit model uitgevoerd met zowel een dubbele handrem. (Deze fiets heeft geen terugtraprem) De zijwieltjes verzorgen ondersteuning bij het houden van de balans. Het poppenstoeltje en mandje voorop zorgen ervoor dat je kindje wat spulletjes kan meenemen. Zo wordt fietsen met de Peppa Pig kinderfiets een waar avontuur.
Deze vrolijke kinderfiets is geschikt voor kinderen tussen 2 en 5 jaar. Zowel het zadel als het stuur zijn in hoogte verstelbaar. Hierdoor kan je meisje langer met de fiets vooruit. Met name de lengte van je kind is bepalend voor de grote van de fiets. Deze 12 inch Peppa Pig kinderfiets is geschikt wanneer je kind een lengte heeft van 95 tot 100 cm. Is je kind al groter, dan adviseren wij een 16 inch kinderfiets. Omdat de fiets al voor 85% afgemonteerd is, kun je er vrijwel direct mee wegrijden. De laatste onderdelen moet je zelf nog even monteren, maar dit wijst zichzelf en is niet lastig.
Naast 12 inch meisjes fietsen, hebben wij natuurlijk ook 12 inch jongens fietsen. Tevens hebben wij een groot assortiment met rijdend speelgoed.
Hier vind je leuke loopfietsjes.

Technische informatie

  • LEEFTIJD 3 TOT 6 JAAR
  • MET REM JA
  • WIELGROOTTE 12"
  • STAAT Nieuw
  • AANTAL VERSNELLINGEN 1 VERSNELLING

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

LEEFTIJD

3 TOT 6 JAAR

MET REM

JA

WIELGROOTTE

12"

STAAT

Nieuw

AANTAL VERSNELLINGEN

1 VERSNELLING