HUFFY

Huffy Disney Frozen meisjesfiets - 12 inch wiel 3 - 5 jaar oud + stabilisatoren

€132,00
€150,00 -12%

Laat je kleintje in Arendelle-stijl rijden met deze Huffy 12 inch Disney Frozen kinderfiets, met hun favoriete personages erop afgebeeld. Geschikt voor kinderen van 98-112 cm hoog

Kleur: Blauw / Sneeuwwit

12"
Deze fiets wordt geleverd door een van onze partners en is mogelijk nog niet volledig afgemonteerd. Deze kan door u zelf worden gemonteerd met bijgeleverde instructies. Voor vragen hierover verwijzen we je door naar onze online klantenservice
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door United Wheels

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 132 membership punten

Productbeschrijving

Laat je kleintje in Arendelle-stijl rijden met deze kinderfiets met hun favoriete personages. De Huffy Frozen Kids 12" fiets is gemaakt voor beginnende rijders die het onbekende willen verkennen. Kinderen die leren balanceren zullen de brede zijwieltjes op deze fiets waarderen. Kinderen kunnen gemakkelijk trappen, cruisen en stoppen dankzij de gebruiksvriendelijke remmen.

Met 12" knobbelige banden, een stalen frame en een gevoerde zitting - deze kinderfiets gaat overal mee naartoe waar uw kind heen kan. Deze fiets is gemaakt voor kleine kinderen die van Frozen houden en graag rijden, en wordt aanbevolen voor kinderen van 3 tot 5 jaar oud. Voor kinderen met een lengte van 98-112 cm kunt u de zithoogte aanpassen aan uw opgroeiende kind.

Let op: alle Huffy-fietsen worden voor ten minste 85% voorgebouwd voor u geleverd. U of een voldoende ervaren fietsenmaker moet de laatste montagestappen uitvoeren, die vaak heel eenvoudig zijn met behulp van basisgereedschap. Alle handleidingen en instructies zijn aanwezig. Het kan nodig zijn om vóór gebruik en op voortdurende basis aanpassingen aan uw fiets uit te voeren, zoals versnellingen, remmen en banden, als onderdeel van algemeen onderhoud.

Reviews