Draadloze elektrostimulator SP6.0

€771,99 -15%
€64999
*Van 28/04/2017 tot 28/05/2017
(4)
DSM : X8337919

Ontworpen voor: meer spierkracht en spiervolume, relaxen en sneller recupereren.

Beter presteren, recupereren en revalideren: de SP6.0 is de ideale partner voor sporters die op zoek zijn naar een comfortabele en gebruiksvriendelijke draadloze stimulator.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Coaching

30 progr.: voorbereiding, pijnbestrijding, recup/massage, fitness, revalidatie.

Herlaadbaar

Batterij herlaadbaar in minder dan 4u30.

Gebruiksgemak

Vierkant scherm, gebruiksvriendelijk, plaatsing van elektroden op het scherm.

Personalisatie

Gepersonaliseerde functies MI-scan en MI-range.

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Vermogen

120 mA, 400 uS, 150 Hz.

MI-functies

Unieke technologie die het mogelijk maakt rekening te houden met de specifieke eigenschappen van elke spier en zo de stimulatie aanpast aan hun kenmerken. Eenvoudig, omdat die gegevens automatisch worden overgebracht naar de stimulator. Persoonlijk, want elk van onze spieren is uniek. Je training is voortaan automatisch gepersonaliseerd en bijgevolg perfect aangepast aan jouw gesteldheid.

Functie mi-SCAN

Net voor je begint met je training scan je met de functie mi-SCAN en de mi-SENSOR de gekozen spiergroep zodat de parameters van de stimulator automatisch worden aangepast aan die lichaamszone, volgens je eigen gesteldheid. Het gaat hier om een echt gepersonaliseerde meting. Mi-SCAN past de elektrostimulatie aan je persoonlijke gesteldheid aan.

Functie mi-RANGE

Met de functie mi-RANGE geeft de mi-SENSOR de ideale zone aan voor de stimulatie-energie (minimum en maximum) die moet worden nageleefd voor alle programma's met lage frequentie zoals recuperatie of massage. Dankzij de functie mi-RANGE hoef je je niet langer af te vragen of je te veel of te weinig energie gebruikt: deze functie geeft het aan, voor een optimale behandeling of training.

REVIEWS

5 /5
4 Reviews
4 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0
Plus qu'un gadget
5/5
J'utilise le SP 6 dans le cadre de la course à pied, trail et Xfit depuis novembre, et ce qui est vraiment sympa avec, ce qu'on peut faire des séances d'électrostimulations très intenses sans avoir de courbature les lendemains pour une séance de sport de même intensité. De plus, niveau récupération, c'est comme avoir un masseur où on veut et quand on veut ! Ensuite, le menu simple d'utilisation et le sans fil offre une facilité d'usage et de liberté de mouvement. C'est un grand + dans l'amélioration de ses capacités physiques et de sa récupération.
Meer
Top!!!
5/5
Top!!!
Meer
Satisfaction
5/5
Mise en route et choix des catégories et des programmes très intuitives
Possibilités nombreuses
La liberté du sans fil
Un prix justifié
Meer

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Compex Draadloze elektrostimulator SP6.0