Garmin

Garmin horloge kopen? Bij Decathlon vind je zowel Garmin horloges, Garmin Navigatie en Garmin fietscomputers. Wij hebben Garmin sporthorloges voor iedere sporter of je nu beginner bent of inmiddels al expert bent. Wij bieden onder andere de Garmin Forerunner serie aan van de Forerunner 235 tot de Forerunner 935. De Garmin fietscomputers fiets je direct mee weg.
Terug naar artikelen
Geslacht
Type
Merk
Sport
Kleur
Prijs
34 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 698 reviews

  Garmin Horloge

  Op zoek naar een Garmin horloge? Bij Decathlon vind je Garmin sporthorloge voor de fanatieke sporter. Naast Garmin horloges hebben wij ook garmin navigatie en fietscomputers. Wij bieden de beste aanbiedingen voor de Garmin sporthorloges.

  Garmin Forerunner

  Wij hebben Garmin forerunner horloges met de modellen Garmin forerunner 235, forerunner 235, forerunner 245, forerunner 645, forerunner 735 en forerunner 935. De Garmin Forerunner serie heeft voor iedere sporter het geschikte horloge, of je nu beginner bent of gevorderd.

  Garmin Navigatie

  Naast Garmin horloges hebben wij ook Garmin navigatie voor op de fiets of tijdens je wandeltochten. Wij hebben onder andere de Garmin Edge, Garmin Explorer en de Garmin Etrex. De Garmin fietsnavigatie brengt je met gemak van a naar b en laat alle waardes zien die je wilt weten. De Garmin fietscomputers zijn makkelijk te bevestigen en zijn eenvoudig te gebruiken.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen