GARMIN

Fietscomputer Garmin Edge Explore

€159,99
€179,99 -11%
Ref. : 8535222

De Garmin Edge Explore is een fietscomputer met navigatiefunctie, touchscreen en connectiviteit.

Met de voorgeladen Cycle Map Europe heb je de populairste routes meteen bij de hand. Tal van interactieve functies helpen je om contact te maken met andere fietsers.

Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Productvoordelen

Richtingcontrole

Navigatie-aanwijzingen en automatische routeplanner.

Tactiele efficiëntie

Fiets-gps met HD-touchscreen van 3 inch.

Connectiviteit

Bluetooth-koppeling met smartphone, ANT+ koppeling met sensoren (optioneel).

Autonomie

Autonomie van de batterij: tot 12 uur.

Waterdicht

Waterdichtheidsniveau van IPX7.

Technische informatie

De weg ligt helemaal voor je open!

Met de Edge Explore verlies je geen seconde meer. Deze gebruiksklare fiets-gps stel je heel eenvoudig in. En zijn gebruiksvriendelijkheid is verbluffend. Omdat hij je in staat stelt je in één oogopslag te oriënteren, mis je geen enkel adembenemend uitzicht meer. Het 3-inch kleurenscherm van de Edge Explore is helder en altijd prima afleesbaar, of het nu in volle zon, bij bewolkt weer of zelfs in de regen is. Het touchscreen reageert razendsnel en werkt zelfs als je handschoenen draagt.

Trek eropuit met de fiets

Met de Edge Explore trek je onbezorgd op avontuur, zonder dat je de weg kwijtraakt. Hij is uitgerust met de Garmin Cycle Map Europe, die je overal naartoe brengt. Routes worden aangemaakt via de populaire routebouwer Trendline, die data put uit miljoenen gereden kilometers. Zo waan je je een local en heb je de populairste routes op elke locatie voor het uitkiezen. De Edge Explore staat je bij met geluidsmeldingen.

Blijf altijd in contact

Je kan je smartphone wegstoppen en in alle eenvoud van je ritten genieten: met de Edge Explore beschik je over een hele rist slimme functies. Gebruik LiveTrack om je positie in realtime te delen met je vrienden of familie, of ga voor GroupTrack om tot 50 medefietsers te volgen. Als je fietsmakkers voor- of achterop geraken, is er de handige chatfunctie.

Personaliseer je gps

Je kan je Edge Explore fiets-gps heel eenvoudig personaliseren met apps, widgets en gratis datavelden, die je kunt downloaden in onze Connect IQ™ boetiek.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Handleiding

Voor meer informatie over dit product, bekijk de handleiding

Reviews

Bekijk ook