GARMIN

Fietscomputer Garmin Edge 540

€374,99
Ref. : 8854912

De fietscomputer Edge 540 biedt je dynamische en aanpasbare opvolging van je prestaties en alle gegevens om je te helpen vooruitgang te boeken. Lijkt dat je wat?

Fiets alsof je elke helling en elke bocht kent. En vind de routes die favoriet zijn bij sporters uit je buurt. Batterijduur tot 20 uur.

Aantal:
Bezorging:

9 tot 11 dagen

Productvoordelen

Meting van de parameters

Tijd, afstand, snelheid, stijging, positie, hartslag en navigatie.

Connectiviteit

Bluetooth-aansluiting, Ant+, wifi.

Richtingcontrole

Navigatie op vooraf geladen kaart en routeplanning.

Autonomie

26 tot 42 uur.

Coaching

Sessies programmeren en aanpasbaar trainingsbeheer

Goed leesbaar

kleurenscherm 246 x 322 pixels, 2.6 inch

Waterdicht

Waterbestendig: IPX7.

Technische informatie

POWER GUIDE: DOSEER JE INSPANNING

Met Power Guide-functie, die gedurende een parcours vermogensdoelen op het scherm aanbeveelt. Hierdoor kun je je inspanningen doseren en zo de kwaliteit van je training verbeteren.

CLIMBPRO: VISUALISEER DE UITDAGINGEN

Bekijk de resterende stijging en helling tijdens een beklimming, zodat je je inspanning kunt evalueren met de ClimbPro-klimplanner. Deze is nu beschikbaar voor elke rit zonder dat je een route moet instellen; bekijk de beklimmingen op je Edge en in de Garmin Connect™-app op je smartphone.

LANGERE BATTERIJDUUR

De Edge 540 biedt je tot 26 uur batterijduur met GPS en tot 42 uur in energiebesparende modus.

DYNAMISCHE OPVOLGING VAN JE PRESTATIES

Aanpasbare en gerichte coaching: bekijk de dagelijkse aanbevolen workouts en trainingsuitnodigingen op het scherm. Krijg persoonlijke coaching die zich aanpast aan je huidige trainingsbelasting, je recuperatie en komende events.

BLIJF CONNECTED: SMART MELDINGEN, CONNECT IQ, SYNCHRONISEREN MET GARMIN CONNECT

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je Edge wanneer deze is gekoppeld met een compatibele smartphone.

Download gegevensvelden en ontvang apps en widgets van onze Connect IQ Store.

Via de app Garmin Connect ontdek je een bloeiende online community waar mensen onderweg contact kunnen maken, deelnemen aan uitdagingen en zelfs hun ritten kunnen delen op sociale media.

FIETSDYNAMICA

Krijg geavanceerde statistieken die je inzicht geven in hoe je prestaties veranderen in wisselende omstandigheden, zoals positie, configuratie van de fiets, duur van het parcours enz.

Leg elk episch detail van je mountainbike-activiteiten vast met nieuwe statistieken zoals aantal sprongen, sprongafstand en hangtijd

GEAVANCEERDE TRAININGEN

Synchroniseer je trainingen vanuit TrainingPeaks® of onze online community Garmin Connect™, rechtstreeks op je Edge. Bekijk je eerstkomende trainingen en start gemakkelijk de bijbehorende workout.

AANMAKEN VAN POPULAIRE ROUTES MET TRENDLINE

Met behulp van de miljarden kilometers aan ritten die fietsers hebben geüpload, stelt de Edge 540 je de beste route voor, op basis van de meest populaire wegen en tracks.
Breng meer tijd door op de fiets en minder al wachtend tot je route berekend is dankzij routeberekeningen die twee keer zo snel gaan als bij de vorige modellen.

NAVIGATIE: CYCLE MAP VAN GARMIN, GESPROKEN AANWIJZINGEN, TERUG NAAR VERTREKPUNT

Rijd met vooraf geladen kaarten die ook informatie geven over de hoogte en nuttige punten en waarmee je adressen kan zoeken.

Nooit meer verdwalen dankzij de gedetailleerde navigatiefuncties en de waarschuwingen die je informeren over de komende afslagen.

De Edge 540 is slim genoeg om je terug te leiden naar de juiste weg als je te ver afwijkt en brengt je zelfs terug naar je vertrekpunt als je besluit om vroeger naar huis te gaan.

WARMTE- EN HOOGTEACCLIMATISATIE

Bereid je voor op elk omgeving. Zie hoe jouw lichaam reageert op verschillende omgevingen dankzij gegevens over hoogte- en warmteacclimatisatie.

NEEM VEILIGHEID SERIEUS

COMPATIBILITEIT MET VARIA:
koppel de Edge 540 met de Varia-achteruitkijkradar en-fietslampen zodat je beter kan zien en gezien wordt.

ONGEVALLENDETECTIE:
deze Edge verzendt je positie automatisch naar vooraf ingestelde contactpersonen als hij een ongeval detecteert.

FIETSALARM:
het met een pincode beveiligde fietsalarm waarschuwt je op je smartphone als je fiets wordt verplaatst wanneer je niet in de buurt bent.

GROEPSBERICHTEN:
blijf in contact met je fietsmaten.

COMPATIBEL MET ELEKTRISCHE FIETSEN

Bekijk een speciaal statusscherm en de gegevensvelden van de elektrische fiets, en krijg meldingen en waarschuwingen over de status van het systeem. Je kan zelfs het ondersteuningsniveau, de versnelling, de accuduur en nog veel meer zien tijdens het fietsen.

IN DE DOOS

Alleen toestel:
Edge 540
Standaardsteun
Voorsteun
Bevestiging
Usb-C-kabel
Handleidingen

TECHNISCHE GEGEVENS

Alle technische gegevens vind je op: https://www.garmin.com/fr-FR/p/798938/pn/010-02694-01

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Handleiding

Voor meer informatie over dit product, bekijk de handleiding

Reviews

Bekijk ook