GARMIN

Fietscomputer Edge 840

€439,99
Ref. : 8854914

De fietscomputer Edge 840 met touchscreen biedt dynamische opvolging van je prestaties en alle gegevens om je te helpen vooruitgang te boeken. Lijkt dat je wat?

Fiets alsof je elke helling en elke bocht kent. En vind de routes die favoriet zijn bij sporters uit je buurt. Batterijduur tot 42 uur in energiebesparende modus.

Aantal:
Bezorging:

9 tot 11 dagen

Productvoordelen

Meting van de parameters

Tijd, afstand, snelheid, stijging en positie. Hartslag en navigatie.

Tactiele efficiëntie

Touchscreen

Richtingcontrole

Navigatie op kaart en routeplanning.

Connectiviteit

Bluetooth-aansluiting, Ant+, wifi.

Autonomie

Batterijduur van 26 tot 42 uur.

Coaching

Programmeren van je sessie en trainingsbeheer

Goed leesbaar

66 mm (2.6″) diagonaal, kleur, 246 x 322 pixels.

Waterdicht

Waterbestendig: IPX7.

Technische informatie

CLIMBPRO-FUNCTIE: DOSEER JE INSPANNING

Optimaliseer je trainingen met de Power Guide-functie die tijdens je parcours in realtime ideale vermogensniveaus aanbeveelt. Dankzij deze functie kun je je inspanningen beter doseren en de kwaliteit van je trainingen verbeteren. Zo bereik je efficiënter je doelen en verleg je je grenzen met gemak.

DYNAMISCHE PRESTATIEMETING EN TRAININGSSTATUS

Ontdek in detail hoe je lichaam reageert op je trainingen. Ontvang essentiële informatie zoals VO2 Max, hersteltijd, trainingsbelasting, doel voor trainingsbelasting enz. Twijfel niet langer aan de effectiviteit van je training. Krijg een automatische evaluatie dankzij je recente trainingshistorie en prestatie-indicatoren.

BLIJF CONNECTED: SMART MELDINGEN, CONNECT IQ, SYNCHRONISEREN MET GARMIN CONNECT

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je Edge wanneer deze is gekoppeld met een compatibele smartphone.

Download gegevensvelden en ontvang apps en widgets van onze Connect IQ Store.

Via de app Garmin Connect ontdek je een bloeiende online community waar mensen onderweg contact kunnen maken, deelnemen aan uitdagingen en zelfs hun ritten kunnen delen op sociale media.

FIETSDYNAMICA

Krijg geavanceerde statistieken die je inzicht geven in hoe je prestaties veranderen in wisselende omstandigheden, zoals positie, configuratie van de fiets, duur van het parcours enz.

Leg elk episch detail van je mountainbike-activiteiten vast met nieuwe statistieken zoals aantal sprongen, sprongafstand en hangtijd

AANRAAKSCHERM OF KNOPPEN

De Garmin 840 is praktisch en veelzijdig in gebruik dankzij de knopbediening of het intuïtieve aanraakscherm. Geniet van soepele en nauwkeurige navigatie met behulp van de eenvoudig te bedienen knoppen, of gebruik het touchscreen voor snelle en intuïtieve interactie. Wat je voorkeur ook is, de Garmin 840 geeft je de beste navigatie-ervaring.

GEAVANCEERDE TRAININGEN

Synchroniseer je trainingen vanuit TrainingPeaks® of onze online community Garmin Connect™, rechtstreeks op je Edge. Bekijk je eerstkomende trainingen en start gemakkelijk de bijbehorende workout.

AANMAKEN VAN POPULAIRE ROUTES MET TRENDLINE

Met behulp van de miljarden kilometers aan ritten die fietsers hebben geüpload, stelt de Edge 830 je de beste route voor, op basis van de meest populaire wegen en tracks.
Breng meer tijd door op de fiets en minder al wachtend tot je route berekend is dankzij routeberekeningen die twee keer zo snel gaan als bij de vorige modellen.

APP TRAILFORKS EN FORKSIGHT MODUS

Download de gratis app Trailforks vanuit onze Connect IQ Store™ en ontgrendel dan de kaarten van Trailforks op je Edge, met inbegrip van de wegomstandigheden, heatmaps en nog veel meer.

Wanneer je de app Trailforks gebruikt, geeft deze modus automatisch de naderende splitsingen in het pad weer en kun je zien waar je je bevindt in een netwerk van paden.

NAVIGATIE: CYCLE MAP VAN GARMIN, GESPROKEN AANWIJZINGEN, TERUG NAAR VERTREKPUNT

Rijd met vooraf geladen kaarten die ook informatie geven over de hoogte en nuttige punten en waarmee je adressen kan zoeken.

Nooit meer verdwalen dankzij de gedetailleerde navigatiefuncties en de waarschuwingen die je informeren over de komende afslagen.

De Edge 840 is slim genoeg om je terug te leiden naar de juiste weg als je te ver afwijkt en brengt je zelfs terug naar je vertrekpunt als je besluit om vroeger naar huis te gaan.

WARMTE- EN HOOGTEACCLIMATISATIE

Bereid je voor op elk omgeving. Zie hoe jouw lichaam reageert op verschillende omgevingen dankzij gegevens over hoogte- en warmteacclimatisatie.

LANGERE BATTERIJDUUR

De Edge 840 biedt een batterijduur tot 26 uur in normale modus en 42 uur in energiebesparende modus.

NEEM VEILIGHEID SERIEUS

COMPATIBILITEIT MET VARIA:
koppel de Edge 840 met de Varia-achteruitkijkradar en-fietslampen zodat je beter kan zien en gezien wordt.

ONGEVALLENDETECTIE
Deze Edge verzendt je positie automatisch naar vooraf ingestelde contactpersonen als hij een ongeval detecteert.

FIETSALARM
Het met een pincode beveiligde fietsalarm waarschuwt je op je smartphone als je fiets wordt verplaatst wanneer je niet in de buurt bent.

GROEPSBERICHTEN
Blijf in contact met je fietsmaten.

COMPATIBEL MET ELEKTRISCHE FIETSEN SHIMANO STEPS

Bekijk een speciaal statusscherm en de gegevensvelden van de elektrische fiets, en krijg meldingen en waarschuwingen over de status van het systeem. Je kan zelfs het ondersteuningsniveau, de versnelling, de accuduur en nog veel meer zien tijdens het fietsen.

IN DE DOOS

Alleen toestel:
Edge 840
Standaardsteun
Voorsteun
Bevestiging
Usb-kabel
Handleidingen

TECHNISCHE GEGEVENS

Alle technische gegevens vind je op: https://www.garmin.com/fr-FR/p/798777#overview

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Handleiding

Voor meer informatie over dit product, bekijk de handleiding

Video

Reviews

Bekijk ook