FORCLAZ

Waterzak met geïsoleerde slang MT500 2 liter

€19,99
Ref. : 8644118

Ons team van enthousiaste bergtrekkers ontwikkelde deze waterzak van 2 liter voor trekkers die in alle weersomstandigheden willen drinken.

Soepele waterzak die je de mogelijkheid biedt om te drinken tijdens het lopen. Met geïsoleerde slang; mondstuk beschermd met een afdekkapje!

Maattabel
2 LITRES
Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Productvoordelen

Isothermisch

Het isolerende omhulsel beperkt temperatuurschommelingen (hitte/vorst)

Gebruiksgemak

Mondstuk met on/off-stand, grote opening om makkelijk te vullen.

Eenvoudig onderhoud

Schuifstrip om de zak helemaal te openen, voor gemakkelijker reinigen.

Inhoud

2 liter, ideaal om de hele dag door te drinken.

Mondcomfort

Comfortabel siliconen mondstuk, in een hoek van 45° om gemakkelijk te drinken.

Technische informatie

Gebruiksadvies

Gebruik water tussen de -20°C en de +40°C. Niet voor: alcohol, vette vloeistoffen (zuivelproducten, olie...). Bij temperaturen onder 0°C even in het mondstuk blazen nadat je hebt gedronken om het water eruit te krijgen, zo vermijd je dat het mondstuk en de slang bevriezen.
Als je het geluid van de klotsende waterzak hinderlijk vindt, laat dan alle lucht uit de waterzak door hem even om te draaien en de luchtbellen naar het slangetje te zuigen.

Functies

Met afneembare schuifstrip zodat je de waterzak wijd kan openen, om gemakkelijker te vullen en te reinigen.
De strip is voorzien van gaatjes zodat je de waterzak kan vasthangen in een rugzak met haakjes.
Mondstuk met open/dicht-stand (aan het grijze deel van het mondstuk draaien) om lekken te vermijden tijdens een tocht. Om te drinken zet je het mondstuk in de "ON" stand en zuig je door het tuitje te vervormen met je mond.

Thermische en isolerende eigenschappen

Het slangetje van deze set is geïsoleerd met een omhulsel in geëxpandeerd en gevulkaniseerd thermoplastic elastomeer (TPE-V), en over het mondstuk zit een kapje in polypropyleen. Op die manier warmt de drank in het slangetje minder snel op in de zomer, of kan hij niet bevriezen in de winter.
Het isolerende omhulsel heeft geen effect op de watertemperatuur in de waterzak zelf.

Thermische eigenschappen (vervolg)

Dit isolerende product is getest op basis van volgend protocol:
de isolerende slang en een klassieke slang worden gevuld met water op omgevingstemperatuur en vervolgens in een klimaatkamer geplaatst, bij -15°C. Dan wordt de tijd gemeten die nodig is tot het water in de slang daalt naar 0°C, om vervolgens te bevriezen. Daaruit is gebleken dat het in het drinkslangetje met isolerend omhulsel 27% langer duurt voor het water 0°C bereikt, in vergelijking met een gewone slang.

ONDERHOUDSADVIES

Maak de waterzak en de slang schoon na elk gebruik, met een gewoon vaatwasmiddel. Je kan daarvoor de set flessenborstel + hanger van B'TWIN gebruiken (ref.: 631585), die is vooral aan te raden als er suikerhoudende drank in de zak heeft gezeten. Laat drank nooit langer dan 24 uur in de waterzak. Mag niet in de vaatwasser of in de magnetron.

Eerste gebruik

3 keer omspoelen met schoon water voor het eerste gebruik.

Gewicht en afmetingen

Inhoud: 2 liter
Productafmetingen: Ø 18 cm x 37 cm
Totaal gewicht:
Afmetingen slang en mondstuk: Ø 1,2 cm x 100 cm
Gewicht slang en mondstuk: 85 gram

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Tube 83% Thermoplastisch Polyurethaan, 17% Ethyleen Propyleen Diene Monomeer Rubber Film 100% Thermoplastisch Polyurethaan handvat 100% Acrylonitril Butadieen Styreen Schuifstaaf 100% Thermoplastisch Polyurethaan Plug 80% Polypropyleen, 20% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen Flessenhals/Fopspeen 100% Siliconen Film/Geluidsslang 100% Thermoplastisch Polyurethaan Aansluitklep 100% Polypropyleen Aan/Uit-systeem 100% Polypropyleen

VOORRAADADVIES

De waterzak afwassen en goed laten drogen voor je hem opbergt. Bij voorkeur op een schone en droge plaats. Je kan de waterzak ook in de vriezer bewaren om schimmelvorming te voorkomen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Uitsluitend geschikt voor sportief gebruik en voor kinderen vanaf 6 jaar.

Reviews

Loading

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook