DECATHLON

Poeder voor isotone sportdrank ISO+ sinaasappel 2 kg

€26,99
Ref. : 8518585

Dit ISO+-poeder, een idee van onze eigen ontwikkelaars-atleten, is een must in je bidons met water. De doordachte formule bevordert de hydratatie en compenseert deels je energieverbruik.

Dit ISO+-poeder is een idee van onze gepassioneerde ontwikkelaars. Het poeder los je op in bidons en levert energie voor inspanningen van 3 uur of meer.

Smaak: Sinaasappel

Aantal:

Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Vereenvoudigt hydratatie

De mix van koolhydraten en elektrolyten zorgt voor een snelle rehydratatie.

Energiewaarde

131 kcal per dosis (38 g)

Vermindert vermoeidheid

Vitamine B3, B6 en C voorkomen spiervermoeidheid

Vitamine en mineralen gehalte

Je verlies door transpiratie wordt gecompenseerd door mineralen zoals natrium.

Antioxidant

Vitamine C en selenium helpen oxidatieve stress (krampen) te bestrijden

Smaak

Niet te zoete sportdrank met een lekkere smaak.

Gebruiksgemak

Met het maatschepje in de verpakking vul je gemakkelijk je bidons.

Technische informatie

VOOR WELKE SPORTERS?

Dit ISO+-poeder is ontwikkeld voor alle sporters (triatleten, marathonlopers, traillopers enz.) die inspanningen van meer dan 3 uur leveren, tijdens trainingen en wedstrijden. Eén dosis ISO+, ofwel 38 g, los je op in 500 ml water. We raden je aan één bidon per uur te drinken, maar dat is vooral een algemene aanbeveling. Jij kent je lichaam het best, pas je hydratatie daaraan aan.

EEN PRODUCT VOOR DUURSPORTERS

Een isotone sportdrank heeft dezelfde verhouding koolhydraten, natrium en water als je bloed. Zo neemt je lichaam de drank gemakkelijker op en hydrateert het vlotter. Ons ISO+-poeder bevat daarnaast:
- vitamines B3 en B6, die spiervermoeidheid tegengaan,
- vitamine C en selenium die je lichaamscellen beschermen tegen oxidatieve stress (krampen),
- mineralen, om het verlies door transpiratie te compenseren.

OVER DE DOSERING

Als de hoeveelheid koolhydraten, natrium en water in je drank hoger is dan de verhouding van je bloed, dan is je drank niet langer isotoon, maar hypertoon. Hypertone dranken bevorderen de vochtopname minder goed dan isotone dranken.
In het andere geval (als het ISO+-poeder te laag gedoseerd is) wordt je drank hypotoon en verbetert deze de inname van water. Dat gaat wel ten koste van de opname van voedingsstoffen.

Focus op de nieuwe formule

De koolhydraten in deze nieuwe formule bevatten 50% minder suiker. We hebben ook 1 g BCAA (vertakte aminozuren) per dosis van 38 g ISO+ toegevoegd met een verhouding van 2:1:1 L-leucine, L-valine en L-isoleucine.

ISO EN ISO+, WAT IS HET VERSCHIL?

• De ISO-drank is ideaal voor inspanningen tussen 1 en 3 uur. We raden je aan om 38 g poeder op te lossen in 500 ml water.
• ISO+ is dan weer de beste keuze voor inspanningen van 3 uur en langer. We raden je aan om 60 g koolhydraten per uur inspanning tot je te nemen. Dat is een dosis van 38 g ISO+ die je oplost in 500 ml water, en die je aanvult met een gel of reep.

Garantie

2 jaar

Gewicht

2 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Poederbereiding voor isotone sportdrank, met vertakte aminozuren en aroma's. Rijk aan vitamine B1, B3 en B6. Bron van vitamine C, magnesium, kalium, selenium. Smaak: sinaasappel. Ingrediënten: maltodextrine (46%), sacharose (29%), fructose (12%), zuurteregelaar: citroenzuur, natriumcitraat, BCAA (2,6%): L-leucine, L-valine, L-isoleucine, kaliumchloride, natriumchloride, magnesiumcitraat, natuurlijk sinaasappelaroma en andere natuurlijke aroma's, vitamines: thiamine-monontiraat (B1), niacinamide (B3), pyridoxine-chloorhydraat (B6), acerolaconcentraat, voedingskleurstof (wortelconcentraat, hibiscus), natriumseleniet, kleurstof: betacaroteen. Kan sporen bevatten van: GLUTEN, SCHAALDIEREN, EI, VIS, SOJA, MELK, SELDERIJ, SULFIETEN, NOTEN, WEEKDIEREN, LUPINE

VOORRAADADVIES

Koel en droog bewaren.Bevat geen bewaarmiddelen, na oplossing dezelfde dag gebruiken.

TESTS

Het gamma ISO+ isotone sportdrankpoeders is ontwikkeld in ons eigen Aptonia-lab, over een periode van 18 maanden.
60 testers (misschien was jij er wel een van) hebben elke smaak tijdens het sporten uitgeprobeerd... Het feit dat dit ISO+-poeder verkrijgbaar is, wil dus zeggen dat jullie er dol op waren!

Goedgekeurd door

Het Aptonia ISO+-sportdrankpoeder is goedgekeurd door onze voedingsdeskundige, en door een 60-koppig testerspanel. En ook door jou, toch?

Afbeeldingen

Poeder voor isotone sportdrank ISO+ sinaasappel 2 kg
Poeder voor isotone sportdrank ISO+ sinaasappel 2 kg
Poeder voor isotone sportdrank ISO+ sinaasappel 2 kg

Reviews

Loading

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook