Tennisracket volwassenen Babolat Pure Strike 100

179,99
Maat: Maattabel

Dit racket is ontwikkeld voor expertspelers en -speelsters die meer precisie in hun slagen willen krijgen.

De Babolat Pure Strike 100 biedt een perfecte combinatie van controle en power. De Pure Strike-technologie zorgt voor controle en precisie en het slagblad van 645 cm² geeft je slagen meer kracht.

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Precisie

De "Control Frame Technology" zorgt voor maximale controle.

Stabiliteit

De hoge inertie van dit racket zorgt voor veel stabiliteit bij de impact.

Power

Dankzij het slagblad van 645 cm² en de FSI Power-technologie sla je krachtig

Trilreductie

Het C² PURE FEEL-concept vermindert trillingen bij de impact.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Gewicht (onbespannen racket)

300 gram
Gewicht: in feite wordt de massa gemeten in gram. Net zoals de balans en de lengte heeft het gewicht invloed op de inertie van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (kracht of 'power'). Hoe zwaarder het racket, hoe beter het je slagenergie naar de bal laat vloeien, maar ook hoe minder wendbaar het is. Omgekeerd geldt dat hoe lichter je racket is, hoe wendbaarder ook, maar de energieoverdracht is dan minder.

Balans (onbespannen racket)

32 cm

Balans: Dit is het balanspunt van het racket, gemeten in centimeter vanaf de onderkant (de greep) van het racket. Hoe hoger die waarde (kopzwaar of 'head heavy'), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt. Het is wel minder wendbaar. En hoe lager de balans (koplicht of 'head light), hoe wendbaarder je racket, maar hoe minder kracht en impactstabiliteit het biedt.

Bladgrootte

645 cm²

Bladgrootte: Dit is de oppervlakte in cm² van het slagblad. Die heeft een invloed op het tolerantiegevoel en de slagkracht van het racket. Hoe groter het blad, hoe krachtiger het racket en hoe toleranter. De controle is wel wat beperkter. Omgekeerd geldt: hoe kleiner het slagblad, hoe meer controle je zal voelen, maar hoe minder power en tolerantie je ervaart.

Stijfheid

69 Ra
Ra: bepaalt de stijfheid van het racket, zeg maar het vermogen om te vervormen wanneer je een bal opvangt. Hoe stijver het racket (hoe hoger de Ra-waarde met andere woorden), hoe minder het vervormt bij een slag. Zo gaat er zo min mogelijk energie verloren bij de impact en wordt die energie optimaal weer vrijgeven via de snaren. Het komt er eigenlijk op neer dat hoe stijver je racket is, hoe meer power het ook zal bieden.

Swingweight (onbespannen racket)

SW = 290
Inertie (swingweight in het Engels): verwijst vooral naar de wendbaarheid van het racket en het vermogen om de energie over te dragen naar de bal (de power). Hoe hoger het swingweight, hoe meer power je slagen hebben maar hoe zwaarder het racket aanvoelt bij een slagbeweging. Heeft een racket daarentegen een laag swingweight, dan is het wendbaarder maar wel minder krachtig. Het swingweight hangt nauw samen met het gewicht, de balans en de lengte van een racket.

Snaarpatroon

16 x 19

Snaarpatroon: dit is het aantal lengtesnaren (verticale snaren) maal het aantal dwarssnaren (horizontale snaren). Hoe meer snaren een racket heeft, hoe geslotener het snaarpatroon. Hoe minder snaren, hoe opener. En hoe geslotener dus het snaarpatroon, hoe meer controle je ervaart. De power en spin zijn dan minder. Hoe opener daarentegen het snaarpatroon, hoe meer kracht en spin je voelt. Je moet dan wel wat inboeten aan controle.

Lengte

68,5 cm

Lengte: Dit is de lengte van onderaan de greep tot de top van het frame, uitgedrukt in centimeter. Hoe langer het racket, hoe meer power het biedt, maar ook hoe minder wendbaar het wordt. Omgekeerd geldt dat een korter racket wendbaarder is maar minder power biedt.

Doorsnede

Doorsnede (in mm) : 21/23/21

CONTROL FRAME TECHNOLOGY

Deze technologie is ontwikkeld voor een maximale controle en is een combinatie van een frame met vierkante doorsnede en de dynamiek van een traditionele ronde framebouw.

C² PURE FEEL

Dit is de allernieuwste versie van de Pure Feel-technologie, die is ontwikkeld in samenwerking met SMAC: het is een systeem dat trillingen vermindert en bij iedere slag een volledig balgevoel biedt.

FSI Power-technologie

De FSI Power-technologie geeft elke slag extra kracht, dankzij de optimale sweetspot en een meer open snaarpatroon.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Vermijd te grote temperatuurschommelingen.

AFBEELDINGEN

Tennisracket volwassenen Babolat Pure Strike 100

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN