HEAD

Tennisracket volwassenen Speed GTouch 270 zwart wit

€93,99
Ref. : 8754142

Dit racket werd ontwikkeld voor gevorderde spelers en speelsters die op zoek zijn naar een veelzijdig racket, met veel power en een goede controle

Het racket Speed GTouch 270 van Head biedt je power en controle. Het heeft een modern design en bevat de Graphene Touch-technologie voor een verbeterde flex en een ongeëvenaard gevoel

  • GRIP 1 undefined
  • GRIP 2 undefined
Aantal:

Productvoordelen

Kracht

Het blad van 660 cm² en het snaarpatroon van 16x19 zorgen voor power.

Vergeving

Groot blad van 652 cm² voor veel tolerantie.

Gebruikerscomfort

Graphene Touch-technologie voor een verbeterde flex en een ongeëvenaard gevoel

Technische informatie

Gewicht (onbespannen racket)

270 gram

Gewicht: wordt aangegeven in gram. Net zoals de balans en de lengte heeft het gewicht een invloed op de swingweight van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (power). Hoe zwaarder het racket, hoe beter het je slagenergie naar de bal laat vloeien, maar ook hoe minder wendbaar het is. Omgekeerd geldt dat hoe lichter je racket is, hoe wendbaarder ook, maar de energieoverdracht is dan minder.

Balans (onbespannen racket)

34 cm

Balans: Dit is het balanspunt van het racket, gemeten in centimeter vanaf de onderkant (de greep) van het racket. Hoe hoger die waarde (kopzwaar), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt. Het is wel minder wendbaar. En hoe lager de balans (koplicht), hoe wendbaarder je racket, maar hoe minder kracht en impactstabiliteit het biedt.

Bladgrootte

660 cm²

Bladgrootte: de oppervlakte van het racketblad in cm². De bladgrootte heeft een invloed op de tolerantie en power van het racket. Hoe groter het blad, hoe krachtiger het racket en hoe vergevingsgezinder. De controle is wel wat beperkter. Omgekeerd geldt: hoe kleiner het blad, hoe meer controle je ervaart, maar hoe minder power en tolerantie.

Snaarpatroon

16 x 19

Snaarpatroon: dit is het aantal lengtesnaren (verticale snaren) maal het aantal dwarssnaren (horizontale snaren). Hoe meer snaren een racket heeft, hoe geslotener het snaarpatroon. Hoe minder snaren, hoe opener. En hoe geslotener dus het snaarpatroon, hoe meer controle je ervaart. De power en spin zijn dan minder. Hoe opener daarentegen het snaarpatroon, hoe meer kracht en spin je voelt. Je moet dan wel wat inboeten aan controle.

Doorsnede

Doorsnede (in mm) : 23,5/26/21

Garantie

2 jaar

Overige informatie

VOORRAADADVIES

Vermijd sterke temperatuurschommelingen.

Reviews

Bekijk ook