Laatste Kans
Roeitrainer Proform Sport RL

Roeitrainer Proform Sport RL

699,99 −14%
599,99
Thuisbezorging:

2 tot 3 werkdagen

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Voor regelmatig gebruik, tot 5 uur per week.

Met de Sport RL-roeitrainer train je thuis en toch samen met je coaches, voor een complete work-out die enkel ProForm je biedt. Train met een mix van cardio en kracht.

PRODUCTVOORDELEN

Soepel trappen

Stille SMR™ magneetweerstand, om geruisloos en vloeiend te trainen.

Coaching

Ingebouwde tablethouder, en iFIT Family-abonnement van 30 dagen inbegrepen.

Compactheid

Met de SpaceSaver® gaat inklappen heel vlot, zo neemt de trainer minder plek in.

Gemakkelijk te verplaatsen

Kan je gemakkelijk verplaatsen met de handige wieltjes vooraan.

TECHNISCHE INFORMATIE

Een complete work-out voor thuis, met coaching

Met de Sport RL-roeitrainer train je thuis en toch samen met je coaches, voor een complete work-out die enkel ProForm je biedt. Train met een mix van cardio- en krachtoefeningen, om calorieën te verbranden en je spieren te versterken. En dat allemaal bij je thuis!

Interactief trainen bij je thuis

Interactieve trainingen
Je roeicoaches helpen je om je fitheidsdoelen te bereiken, door de weerstand van je toestel te sturen.

Over de hele wereld trainen of aan groepslessen deelnemen kan op aanvraag
Bezoek de wereld op je roeitrainer, of neem deel aan een groepsles, dat alles onder begeleiding van een coach bij je thuis.

Geconnecteerd fitnessen
Je kan je vooruitgang mooi volgen, want elke roeisessie wordt automatisch bewaard en zelfs gebruikt om je toekomstige work-outs op af te stemmen.

Automatische en verstelbare weerstand

Laat je coaches je leiden in een complete work-out, beschikbaar met één druk op de knop. Volg ze, want ze passen de weerstand van je roeitrainer automatisch aan. Op die manier kan jij je helemaal focussen op je training.

Discreet bewegen

Deze machine is gemaakt om onbezorgd thuis te trainen. Dankzij de stille SMR™-magneetweerstand train je geruisloos en vloeiend. Zo stoor je niemand rondom je!

Optillen en inklappen

De Sport RL is ontwikkeld en gemaakt met jouw leefruimte in het achterhoofd. De tijds- en trainingswinst die je boekt op een roeitrainer bij je thuis is verbluffend. Maar de nodige ruimte opofferen aan een trainingstoestel is niet altijd evident. Geen nood, de Sport RL heeft een SpaceSaver®-ontwerp, waardoor je hem gemakkelijk kunt inklappen en hij minder ruimte inneemt.

GEMAKKELIJK TE VERPLAATSEN

Een van de voordelen van een roeitrainer bij je thuis is dat je 'm kunt installeren waar je wilt. Zin om je thuisgym herin te richten? Wil je je toestel elders zetten? De Sport RL kan je gemakkelijk verplaatsen met de handige wieltjes vooraan. Gewoon achteraan optillen en je toestel installeren waar je maar wilt.

Ingebouwde tablethouder

Op de ingebouwde houder kan je je tablet heel eenvoudig installeren. Zo hoef je enkel maar je coach te volgen. Je verstelt de houder verticaal om hem aan te passen aan de maat van je tablet, voor een perfecte afleesbaarheid.

Gewicht toestel

Gewicht toestel - 48 Kg

Afmetingen van het product

221 L x 56 B x 119 H cm

Garantie

2 jaar garantie.

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN