DKN TECHNOLOGY

Rowing Machine R-320

595,00
Kleur: ZWART
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door DKN International

De R320 maakt gebruik van een traploos luchtweerstand mechanisme, net zoals de echte roeibeweging.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De R-320 Air Rower is het criterium bij de roeitrainers voor thuisgebruik, vervaardigd met hoogwaardige kwaliteitscomponenten en een referentie voor cardio en uithoudingsvermogen training.

De R-320 roeitrainer biedt comfort, gebruiksgemak, soepele en vloeiende bewegingen en een moeiteloze weerstandsaanpassing.

De basis van dit model bestaat uit een zwaar gelast stalen platform, welk u een stevig en stabiel toestel biedt voor een ernstige training, met een soepele en vloeiende roeibeweging aangepast aan elke gebruiker. De R-320 kan gebruikt wordendoor personen met een lengte tot 205 cm.

De centrale rail met een lengte van 1250 mm lengte en een effectieve roeibewegingvan 1100 mm versterken het gevoel van een echte outdoor roeitraining.

Bij een Airrower wordt de gegeneerde luchtstroom gebruikt als weerstand tegen een schoepenrad. Naargelang het oefenregime verhoogt of verlaagt u deze weerstand.

De R-320 beschikt echter ook over een traploze regeling, waardoor de luchtstroom kan worden samengedrukt. Op die manier kan u de weerstand ook zelf instellen.

De Air Rower R-320 is uitgerust met een intuitive LCD console met directe feedback naar oefentijd, verbruikte calorieën, aantal roeibewegingen en afstand.

Door de comfortabele zit en de rubberen handgrepen is het aangenaam trainen met de R-320 , ook voor een langere periode.

Compact: roeitrainers kunnen veel plaats innemen, maar de R-320 is een echte plaats-bespaarder: hij kan namelijk toegeplooid worden. Gewoon opbergen na uw dagelijkse training. Ook de 2 geïntegreerde zwenkwielen zorgen dat u het toestel gemakkelijk kan verplaatsen.

Technische informatie

  • BREEDTE 51 cm
  • HOOGTE 145 cm
  • LENGTE 217 cm
  • STAAT Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

BREEDTE

51 cm

HOOGTE

145 cm

LENGTE

217 cm

STAAT

Nieuw