COMPEX

COMPEX FIXX™ MINI superlicht en draagbaar massageapparaat

199,99
Kleur: ZWART / ZWART
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Compex
  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Super lichtgewicht, 3-snelheden percussie mini-massager met verlenghandvat.

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

De Compex® Fixx™ Mini biedt de ultieme diepe weefselmassage voor onderweg, voor pijnlijke en overbelaste spieren. Wanneer de drie snelheden worden gecombineerd met handdruk, biedt de Fixx Mini een verscheidenheid aan massage-opties om pijn te verminderen en stijve spieren los te maken voor en na intensieve activiteiten. Het meegeleverde verlenghandvat helpt de Fixx Mini om verlichting te brengen op moeilijk bereikbare plaatsen.

OM TE HELPEN BEHANDELEN / VOORKOMEN VAN:
Compex Fixx Mini beïnvloedt de spiergroepen met gerichte percussieve massagetherapie. Door verschillende snelheden kan de gebruiker de massagetherapie aanpassen aan zijn of haar welzijnsbehoeften. Een diepe spierbehandeling helpt de bloedstroom te verhogen, pijnlijke of stijve spieren te verlichten, uw prestaties te verbeteren, de mobiliteit te verbeteren, letsel te voorkomen en knopen of spanning los te maken.

IDEAAL VOOR:
Helpt bij het verlichten van gerichte spiergebieden die pijnlijk of pijnlijk aanvoelen door lichaamsbeweging of recreatieve activiteiten, waardoor u letsel kunt voorkomen en uw prestaties kunt verbeteren.

Andere bekeken ook

REVIEWS

Loading

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

INHOUD VAN HET PAKKET: Fixx ™ Mini massageapparaat, verlenghandvat, 1 kop, oplader, downloadbare gebruikershandleiding