Eiwitshake

Eiwitshake

Een eiwitshake bevordert spieropbouw. Het is de snelst opneembare bron van proteïne en draagt bij aan zowel herstel als opbouw van de spieren. Bekijk ook onze eiwitrepen en plantaardige eiwitten.
Advies nodig?
Hoe kies je de juiste fitness voeding?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
43,50
Pure wei cappuccino EA Fit
EAFIT

Pure wei cappuccino EA Fit

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

29,95
Eiwitshake vanille - 1kg
MATCHU SPORTS

Eiwitshake vanille - 1kg

Verkocht en verstuurd door Matchu Sports

29,95
38,50
4.5/5 Op basis van 4066 reviews

Een eiwitshake is populair!

Van alle eiwitshakes is Whey proteïne tegenwoordig het populairst onder sporters. Maar waarom is dat? Als je veel sport en je spieren belast, heeft je lichaam meer behoefte aan eiwitten om deze spieren te laten herstellen. Voor mensen die bewust trainen om sneller of sterker te worden is het verstandig om hun eiwitinname hierop aan te passen. Een gemakkelijke manier om dit te doen is door het gebruik van Whey proteïne. Met behulp van deze eiwitshake krijg je en eiwitboost waardoor je spieren sneller zullen herstellen van je workout.

Voordelen van Whey proteïne

Whey proteïne is zo populair omdat het eiwitgehalte in dit product erg hoog is. Vaak is dit 80% of meer. Daarnaast neemt het lichaam dit product snel op waardoor je spieren worden voorzien van de nodige bouwstoffen. Dit is de reden dan veel sporters direct na hun workout een eiwitshake nemen. Naast spieropbouw, kan Whey proteïne ook helpen met afvallen.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over onze voeding enn supplementen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt uitproberen.

Levering van je eiwitshake

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en diverse bezorgingsmethodes. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).