De rol van eiwitten
Er zijn drie macronutriënten: eiwitten, vetten en koolhydraten. Ze leveren onder meer energie aan het lichaam in de vorm van calorieën.
Koolhydraten zijn de primaire energiebron van ons lichaam en de ideale brandstof voor onze inspanningen.
Eiwit is een van deze drie macronutriënten, het is essentieel voor de opbouw van spiermassa en het goed functioneren van ons lichaam.
Een kleine uitleg over BCAA
Weet je waar die 4 letters voor staan?
Eiwitten bestaan uit ketens van aminozuren. Er zijn 20 verschillende soorten aminozuren, waarvan 9 'essentieel' worden genoemd (het lichaam kan ze niet zelf aanmaken, daarom moeten ze uit de voeding worden gehaald). Daaronder zijn er 3 vertakte aminozuren. Of Branched-Chain Amino Acids (BCAA) in het Engels: leucine, isoleucine en valine.
Ze worden vertakt genoemd omwille van hun vorm. Ze dragen bij aan de spieropbouw en recuperatie.
Wat is WHEY PROTEIN?
Wei-eiwit is een melkeiwit.
Het wordt snel door het lichaam opgenomen en stimuleert het anabolisme (de spieropbouw) waardoor het perfect is tijdens de recuperatie.
Waarom WHEY PROTEIN gebruiken?
- Om makkelijker aan je dagelijkse eiwitbehoefte te voldoen.
- Voor een beter behoud van de spiermassa na inspanning.
- Om eiwitbronnen af te wisselen.
- Het is praktisch (je kan het meenemen naar de sportclub of naar je werk).
Onze uitgangspunten voor deze nieuwe WHEY PROTEIN
22 g eiwitten en 5,6 g BCAA per shake om je doelen te halen.
Onze nieuwe WHEY PROTEIN wordt gemaakt in Frankrijk.
Slechts 2 ingrediënten!
Waarom WHEY PROTEIN met een neutrale smaak?
We bieden een wei-eiwitpoeder met neutrale smaak zodat je zelf je favoriete smoothies, pannekoeken of andere recepten kan maken.
Het is ook ideaal als aanvulling op andere recepten zoals je homemade gainers.
Dankzij deze versie kan je genieten van shakes zonder extra zoetstoffen, textuurmiddelen of aroma's.
Kwaliteit van de productie en certificaten
Onze WHEY PROTEIN wordt geproduceerd in Frankrijk.
Productielocatie met IFS Food-certificaat.
De producten worden gemaakt in overeenstemming met de goede productiepraktijken en met de beginselen en methodes van de HACCP.
ISO 26000-norm.
Fysisch-chemische, sensoriële, microbiologische en toxicologische controles op de eindproducten: garantie voor de hygiënenaleving en voor de smaakkwaliteit
Wanneer WHEY PROTEIN innemen?
Om te herstellen, drink je het beste een shake binnen 30 minuten na het sporten.
We raden aan om je shaker direct na gebruik uit te spoelen.
Je kunt dit product ook gebruiken als voedingssupplement door bij het ontbijt of voor de training een shake WHEY PROTEIN te drinken.
Hoe WHEY PROTEIN bereiden?
We raden aan om 150 ml water te mengen met 2 flinke lepels WHEY PROTEIN (30 g) in een shaker met zeef.
Je kunt de hoeveelheid water naar wens verminderen of vermeerderen.
30 seconden schudden en opdrinken.
Voor een romigere drank kan je WHEY PROTEIN ook mengen met 150 ml dierlijke of plantaardige melk.
Na bereiding de shake binnen een uur opdrinken.
Gebruiksadvies
Ter ondersteuning bij het sporten. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
Bij langdurig gebruik (langer dan 6-8 weken) is het noodzakelijk om medisch advies in te winnen.
Dit product niet gebruiken bij nierinsufficiëntie of leverinsufficiëntie. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of kinderen jonger dan 14 jaar.
Buiten het bereik van kinderen bewaren.
Scan de QR-code!
We bieden voor het eerst een wei-eiwit aan met een QR-code.
Die biedt toegang tot alle voedingswaarden van het product, onze bereidingstips, zoete en hartige recepten en ook kan je je dagelijkse eiwitbehoefte berekenen.
Lactosegehalte per 100 g
+/- 8,1 g
Voedingswaarde
Voedingswaardetabel:100 g | Per dosis van 30 g
Energie: 368 kcal | 110 kcal
1579 kJ | 414 kJ
Vetten: 4,3 g | 1,3 g
waarvan verzadigde vetzuren: 2,2 g | 0,7 g
Koolhydraten: 12 g | 3,6 g
waarvan suikers: 8,0 g | 2,4 g
Eiwitten: 74 g | 22 g
Zout: 1 g | 0,3 g
Voedingswaarden
Voedingswaardetabel:100 g | 30 g
Energie: 368 kcal | 110 kcal
1579 kJ | 414 kJ
Vetten: 2,8 g | 0,8 g
waarvan verzadigde vetzuren: 1,8 g | 0,4 g
Koolhydraten: 12 g | 3,6 g
waarvan suikers: 8 g | 2,4 g
Eiwitten: 74 g | 22 g
Zout: 1 g | 0,3 g