Kinderfiets 20 inch

Kinderfiets 20 inch

Fietsen naar school of naar de sportclub? Met een kinderfiets van 20 inch is je kind klaar voor het echte werk. De kinderfiets van 20 inch is ideaal voor kinderen die zich al wat comfortabeler op de fiets voelen en daardoor al aardig kunnen fietsen. Deze mountainbike beschikt niet meer over zijwieltjes en kan dan ook vanwege de grootte gezien worden als de eerste serieuze tweewieler voor je kind. Daarnaast beschikt Decathlon over handige kinderfietsaccessoires, zoals een grappige fietsbel of fluorescerende fietshandschoenen. Met een stevige fietshelm gaat je kind bovendien veilig de weg op.

Advies nodig?
Hoe kies ik een kinderfiets?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
‪LEEFTIJD‬
‪LENGTE‬
Kleur
‪TYPE FRAME‬
‪AANTAL VERSNELLINGEN‬
Merk
Prijs
Sticker
VERKOPER
459,95 −30%
319,95
4.3/5 Op basis van 4238 reviews

De 20 inch fiets voor de leeftijd 6 tot 8 jaar

Gemiddeld is een 20 inch fiets voor de leeftijd 6 tot 8 jaar geschikt. De 20 inch fiets leeftijd is echter niet allesomvattend. De lichaamslengte speelt namelijk een grotere rol bij het bepalen van de juiste maat fiets. De kinderen die op deze kinderfiets passen, zijn zo'n 115 centimeter groot en hebben kledingmaat 118-128. Belangrijk is om de 20 inch fiets voor de leeftijd 6 tot 8 jaar niet te groot te kopen. Het is verleidelijk om een grotere fiets aan te schaffen, aangezien je verwacht dat het kind zal groeien. Als een kind echter nauwelijks bij de pedalen of het stuur kan en de grond niet kan aanraken, lukt het fietsen niet goed en vergaat het plezier in het fietsen snel. Zorg daarom dat je een kinderfiets van 20 inch aanschaft met een in hoogte verstelbaar stuur en zadel. Hierdoor gaat de fiets voor een lange tijd mee.

Sommige kinderfietsen van 20 inch beschikken over een aantal versnellingen, waardoor deze tweewieler al een stap dichterbij een volwassen fiets is. Verder beschikken de kinderfietsen van 20 inch bij Decathlon over veilige fietsverlichting en spatborden. Handig is ook de bagagedrager om zware boekentassen mee te vervoeren.

De juiste 20 inch fiets voor iedereen

De 20 inch fietsen binnen ons assortiment voldoen aan alle vereisten op het gebied van veiligheid en zijn van uitstekende kwaliteit. Kinderen met de leeftijd 6 tot 8 gaan over het algemeen minder netjes met hun 20 inch fiets om dan volwassenen, waardoor het belangrijk is dat je een tweewieler aanschaft die tegen een stootje kan. Kies daarom voor een 20 inch fiets met een stalen frame, wat niet alleen sterk is maar ook een langere tijd meegaat. Ook het gewicht van de kinderfiets van 20 inch is van belang; een te zware fiets zorgt dat je zoon of dochter onnodig moet sjouwen met de fiets.

Onze kinderfietsen van 20 inch zijn bovendien in allerlei kleuren en soorten verkrijgbaar in de webshop. Van een knalrode meisjesfiets tot een stijlvolle zwarte tweewieler met een strak design. Zo rijdt ieder kind op de kinderfiets van 20 inch die bij hem of haar past. Bovendien zijn onze kinderfietsen van 20 inch niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens goedkoop geprijsd. In onze online webshop vind je gegarandeerd de kinderfiets van 20 inch die aan de strenge eisen van zowel jij als je kind voldoet.