Back to sport

Back to sport

Het clubleven gaat weer beginnen! We gaan na de zomervakantie weer sporten en gaan bijvoorbeeld weer voetballen, fitnessen, zwemmen of hockeyen. Wij hebben sportspullen voor meer dan 100 verschillende sporten. Dus wat voor sport je ook beoefent, bij ons kun je altijd slagen.

Next stop: jouw voetbalclub!

Naar de voetbalshop

Vrij bewegen na een drukke dag

Naar de fitness shop

Next stop: jouw hockeyclub!

Naar de hockeyshop

Zwem weg van je after-vakantiedip

Naar de zwemwinkel

Andere populaire sporten

Nog niet je favoriete sport hierboven kunnen vinden? Hieronder vind je een selectie sporten die de komende periode weer gaan starten met het nieuwe seizoen en sporten die nu populair zijn.

Alles voor back to sport vind je bij Decathlon

In Nederland staat de periode na de zomervakantie bekend als de back to school periode. Alle scholieren en studenten kopen in die periode alles om weer met frisse moed het nieuwe schooljaar in te gaan! Maar deze periode staat ook in het teken van de start van het nieuwe sportseizoen. Bij heel veel verschillende sporten zoals o.a. voetbal en hockey beginnen de eerste trainingen en wedstrijden weer. Dit noemen we bij Decathlon "Back to Sport!" Bij Decathlon vind je in deze periode een nieuwe range aan producten zodat jij perfect voorbereid aan het nieuwe seizoen kan beginnen. De missie van Decathlon is om sport zo toegankelijk mogelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Daarom vind je bij ons een range sportartikelen voor beginners tot gevorderden. De sport producten voor beginners zijn altijd heel scherp geprijsd, zodat je niet teveel geld kwijt bent om een keer een sport te proberen. De Back to sport periode is bij uitstek het moment om een nieuwe sport te proberen en Decathlon helpt je er graag bij met goede prijs-kwaliteit producten!

Welke sporten staan centraal?

Voetbal, Fitness, Hockey en Zwemmen.