Yoga blok foam

€599
DSM : 14222

Ontworpen voor: yoga.

Waardevolle hulp om je evenwicht te bewaren! Licht en zacht, handig om mee te nemen naar de yogales, om op te zitten of voor yogahoudingen. Afmeting: 22,5 x 13,5 x 7,5 cm


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Stabiliteit

Helpt om het evenwicht te zoeken. Afmeting: 22 x 13,5 x 7,5 cm.

Lichtheid

Gewicht: 90 g. Makkelijk mee te nemen. Dichtheid: 35 kg/m³ +/-10%.

Zachtheid

Materiaal in zacht schuim, voelt aangenaam aan.

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Het yoga-assortiment van Domyos:

Het volledige assortiment is ontworpen met het oog op comfort, essentieel bij yoga. Bij Domyos werken we in team aan onze artikelen, opdat je yogasessies een moment van ontspanning en plezier blijven. Zo kun je je optimaal concentreren op je houding en ademhaling. De modellen zijn tijdens het gebruik getest en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.

Waarom aan yoga doen?

Yoga heeft zijn oorsprong in het oude India en is een discipline die lichaam en geest met elkaar in balans brengt. Als je regelmatig aan yoga doet, zal je je zowel geestelijk als lichamelijk goed voelen. Het lichaam wordt soepeler, sterker en veerkrachtiger. Daarbij voel je je zelfzekerder, rustiger en ontspannen.

Waarvoor kan je het yoga blok in foam gebruiken? Afmeting: 22,5 x 13,5 x 7,5 cm.

Dit yoga blok helpt om vorderingen te maken in de houdingen. Het blok kan ook je kussen of zafu vervangen tijdens het mediteren of in de bliksemhouding, om de enkels te ontlasten (het blok is soepel en zacht en bovendien zeer licht, zodat je het kunt meenemen in je tas). Voor meer veeleisende houdingen (bijvoorbeeld de halve maan: Ardha Chandrasana ), waarbij je hele lichaamsgewicht op het blok komt te rusten, kies je beter voor een blok uit kurk of hout. Die zijn zwaarder, maar ook stabieler.

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Reinigen met een vochtige doek en essentiële oliën.
Previous
Next

REVIEWS

4.2 /5
97 Reviews
97 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
44
4
39
3
6
2
4
1
4
Niet stevig genoeg
1/5
Lichtgewicht
Niet stevig genoeg, zakt in
Helaas pas gemerkt tijdens de yogasessie: dit is geen goede yogablok! helemaal niet stevig, zelfs niet om gewoon op te zitten want zakt in.
Meer
antwoord van het merk
Geachte,

Bedankt voor de feedback en onze excuses dat dit product niet volledig voldoet aan de verwachtingen. We hebben 2 modellen van yoga bricks. Deze die je hebt uit kunststof en we hebben ook een kurken versie. Deze laatste is iets groter en steviger en zal meer voldoen aan je verwachtingen.
Ik stel dan ook voor dat je uw blok terug brengt naar de winkel en eventueel deze kurken versie koopt. Of je kan ook gewoon je geld terug krijgen.
Info kurken zie link: http://nl.decathlon.be/yoga-blok-id_8339945.html

Sportieve groetjes,
Tom

Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON
Meer
Léger et fonctionnel
5/5
Utile dès les premières séances de yoga. Peut être utile pour des personnes qui ont mal au dos et des difficultés à s'asseoir (autre utilisation que le yoga)
Meer
Parfait
5/5
Très bon rapport qualité prix
Meer

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

Domyos

Yogamat Club 5 mm

(172)
Domyos

Handdoek yoga antislip grijs/turquoise

(4)

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Domyos Yoga blok foam