Waterdichte jachtschoenen X-Hunt Forest Gore-tex Vibram

€179,99

8664976

//REGELMATIG GEBRUIK, VRIJ VLAK TERREIN, HIER EN DAAR EEN DOORNSTRUIK// De waterdichte Gore-tex Vibram schoenen, voor alle jachtdisciplines en alle terrein

De samenwerking tussen Asolo en Solognac leverde deze schoen op voor regelmatige jacht, vooral in bossen. Hij is uitgerust met Gore-tex-membraan, Vibram-zool en een splitleren bovenwerk in één stuk.

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Bestand tegen wilde vegetatie

De versteviging vooraan en het Perwanger-splitleer beschermen tegen doorns

Waterdichtheid

Met Gore-Tex-membraan om zonder angst de regen te trotseren

Grip

Met de Vibram Megagrip-zool overwin je elk obstakel

Demping

De EVA tussenzool zorgt voor je comfort terwijl je stapt

Fit

Hoge schoen die de enkel goed ondersteunt, interessant op oneffen terrein

Voetafrol

De halfstijve zool is ideaal op oneffen terrein

Gewicht

Weegt 1,34 kg per paar in maat 42

TECHNISCHE INFORMATIE

Samenwerking Asolo en Solognac

Asolo, de specialist in outdoorschoenen, en Solognac, de jachtspecialist, hebben de handen in elkaar geslagen om een assortiment unieke schoenen samen te stellen, met ongeëvenaarde eigenschappen: Gore-Tex-membraan, Vibram-zool, stevige materialen voor het bovenwerk en een uitstekende assemblage- en afwerkingskwaliteit maken dit tot de ultieme jachtschoenen. Bovendien zijn alle modellen gedurende meerdere maanden getest door een aantal ervaren jachtgidsen, overal in Frankrijk.

Gore-tex en Vibram

Het Gore-tex Extended Comfort membraan en de Vibram Megagrip-buitenzool zijn echte kleppers op de markt: een waterdicht en ademend membraan om je voeten droog te houden in de regen of tijdens de inspanning, en de Vibram Megagrip-zool met beproefd concept en profiel, om je probleemloos over droog en nat terrein te voeren zonder dat je aan grip moet inboeten.
Het Perwanger-splitleer is stevig genoeg om hier en daar een doornstruik te weerstaan.

Onderhoud

Deze schoenen onderhouden is echt een fluitje van een cent! Je maakt ze gewoon schoon met water en zeep, gebruik geen leervet of detergent. Behandel na het drogen eventueel met een impregneerspray om het leer en het textiel weer waterafstotend te maken. Laat je schoenen niet drogen naast een sterke warmtebron. Zo blijft het bovenwerk langer soepel.

Asolo

Asolo werd opgericht in 1975 in Noord-Italië en is een pionier op het gebied van wandel- en bergschoenen. Asolo was de eerste die een wandelschoen ontwikkelde waarin Cordura-stof en leer werden gecombineerd. Vervolgens was het merk het eerste dat in 1980 een waterdichte schoen aanbood met het beroemde Gore-Tex-membraan. Vandaag de dag staat Asolo bekend om de subtiele combinatie van traditie, fabricagekwaliteit en innovatie.

Vibram

Dit merk maakt al zolen sinds 1937. In samenwerking met Pirelli ontwikkelt het als eerste, via het vulkaniseringsprocedé, een speciale zool voor bergbeklimmen. Die krijgt de naam Vibram en het merk wordt al snel bekend om de verbluffende grip van zijn zolen. Dankzij de vele eisen van het bergbeklimmen kan Vibram een echte expertise op dit gebied opbouwen. Hun Megagrip-materiaal staat vandaag overal bekend als het beste dat er op de markt is wanneer het om grip op droge en natte ondergrond gaat.

Gore-Tex

In 1958 richtte het echtpaar Gore het bedrijf Gore op in hun garage in Newark, Delaware. Op basis van een wetenschappelijke ontdekking slaagden ze erin een materiaal te ontwikkelen dat bestand is tegen felle regen en geen water opneemt. De Gore-Tex-technologie was geboren. Ze wordt gebruikt in waterdichte jassen en handschoenen. En in 1981 zelfs in de pakken van astronauten. Het merk werd al snel leider op de outdoormarkt en blijft innoveren zodat je in alle weersomstandigheden kan sporten.

Perwanger

Deze leerlooierij in de Italiaanse Alpen maakt al sinds 1780 hoogwaardig leer met huiden van Italiaanse koeien. Vanuit de voorliefde voor alpinisme ontwikkelde Perwanger een speciale, waterafstotende behandeling om zijn leer een uitstekend waterafstotend vermogen te geven: sindsdien is de faam van Perwanger onophoudelijk gegroeid. Het behandelde leer houdt het water buiten en voorkomt dat je schoenen zwaar worden, tegelijk blijf het goed ademend en uitstekend bestand tegen krassen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Bovenwerk: waterafstotend Perwanger leer 1,6-1,8 mm Voering: Gore-Tex Performance Comfort Footwear Binnenzool: Lite 2 Buitenzool: Asolo/Vibram Duo Radiant met MegaGrip (rubber en EVA tussenzool)

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en geventileerde plaats.
Maak de veters goed los en open de tong om te laten drogen.

TESTS

Deze schoenen zijn gedurende meerdere maanden intensief getest door jachtgidsen in heel Frankrijk.

AFBEELDINGEN

Waterdichte jachtschoenen X-Hunt Forest Gore-tex Vibram
Waterdichte jachtschoenen X-Hunt Forest Gore-tex Vibram
Waterdichte jachtschoenen X-Hunt Forest Gore-tex Vibram

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN