Thermosfles MH100 (dubbelwandig rvs met vacuüm) 1,2 l brede opening zwart

24,99
Kleur: Carbongrijs
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:

Wil je je drank een paar uur warm of koud houden? Onze ontwikkelaars hebben deze roestvrijstalen thermosfles voorzien van een brede opening.

Deze thermosfles (dubbelwandig rvs met luchtvacuüm) houdt je drank warm of koud. De fles heeft een schroefdop met hengsel en een heel brede opening. 1,2 l.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Isothermisch

95 °C aan het begin: 80 °C na 6 uur. Voorzichtig met hete vloeistoffen.

Gebruiksgemak

Schroefdop met hengsel, brede opening. Beker in rvs. 544 g.

Onderhoudsgemak

Gemakkelijk te reinigen dankzij de schroefdop. Binnenwand uit rvs.

Stevigheid

Dubbelwandige rvs constructie van 18/8 (304), met vacuüm ertussen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Een tip om het isolerend vermogen te verhogen.


Hoe voller de fles, hoe beter de isolerende eigenschappen.Opgelet met hete vloeistoffen, omdat deze drinkfles heel goed isoleert, blijft je drank lang warm!
We gebruiken een technologie bestaande uit een dubbele wand met vacuüm om warmte-uitwisseling door conductie of convectie tegen te gaan. De buitenkant van de binnenste wand is bekleed met een dun laagje koper om warmte-uitstraling tegen te gaan.

Praktisch

Deze fles heeft een brede opening (6 cm) om de fles gemakkelijk te kunnen vullen, vooral met ijsblokjes. Je kan de dop gemakkelijk openen door hem los te schroeven. Hij heeft ook een hengsel om de fles gemakkelijk te dragen en te bewaren. De dop heeft ook een kleine, waterdichte uitsparing om je theezakjes in weg te stoppen als je ze gebruikt hebt bijvoorbeeld, of om bijvoorbeeld voedingssupplementen in te bewaren.

ONDERHOUDSADVIES

De fles mag in de vaatwasser (dop + fles). Opgelet dat je de dichtingsringen van de dop dan niet verliest. Laat drogen met de dop open. Voor een complete reiniging kan je de hele dop met de hand uit elkaar halen. Onthoud wel hoe je hem terugplaatst.

Eerste gebruik

3 keer volledig spoelen met schoon water voor het eerste gebruik.

Materialen en wetgeving

Onze artikelen en materialen voldoen aan de geldende normen voor contact met levensmiddelen. Ze bevatten geen bisfenol A (BPA), zoals de Franse wetgeving voorschrijft. We kozen voor roestvrij staal 18/8 (304) voor deze drinkfles, omdat dit materiaal erkend voedselveilig is, en voor hitte- en schokbestendig propyleen voor de dop.

Gewicht en afmetingen

Inhoud: 1,2 liter
Afmetingen: Ø 8,9 cm x 28,8 cm
Gewicht: 544 gram (fles van 460 gram en dop van 84 gram)

Onze duurzame aanpak (1/2)

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze planeet te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken. Voor deze thermosfles kozen we voor een heel stevig materiaal (18/8 rvs), dat gemakkelijk te recyclen is en waarvan de duurzaamheid en voedselveiligheid alom geprezen worden. Bovendien gebruiken we geen lak aan de binnen- of buitenkant. Op dit product krijg je ook 5 jaar garantie, bij normale gebruiksomstandigheden.

Onze duurzame aanpak (2/2)

We kozen ook voor:
- markering met lasergravering zonder solventen.
- lakken zonder solventen (poedercoaten) dat zorgt voor een korrelige afwerking die condensvorming beperkt en meer grip biedt.
- zo beperkt mogelijk houden van de (transport)verpakkingen.
- productie in een fabriek die uitsluitend met hernieuwbare energiebronnen werkt.

PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Garantie

5 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Fles/Lichaam 100% Roestvrijstaal 304 pet 90% Polypropyleen, 5% Silicone, 5% Acrylonitril butadieen styreen

VOORRAADADVIES

Afwassen en goed laten drogen, dan pas opbergen. Bewaren op een schone en droge plek.

GEBRUIKSAANWIJZING

Mag niet in de diepvries of magnetron.

TESTS

Dit thermosproduct is getest op basis van volgend protocol:
De fles wordt gevuld met water op 95 °C, gesloten en in een autoclaaf op 20 °C geplaatst. 6 uur later is de watertemperatuur 80 °C. 70 °C na 12 u, 55 °C na 24 u.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Ons team en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN