QUECHUA

Isoleerfles MH100 (dubbelwandig rvs met vacuüm) 0,75 l brede opening kaki

€12,99
Ref. : 8640740

Wil je je drank een paar uur warm of koud houden? Onze ontwikkelaars hebben deze roestvrijstalen thermosfles voorzien van een brede opening.

Deze isoleerfles (dubbelwandig rvs met luchtvacuüm) houdt je drank warm of koud. De fles heeft een schroefdop met handvat en een heel brede opening. 0,75 liter.

Kleur: Donker Kakibruin

Aantal:
Bezorging:

6 tot 8 dagen

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Isothermisch

Bij start op 95°: 75°C na 6 uur. Voorzichtig met hete vloeistoffen.

Gebruiksgemak

Schroefdop met hengsel, brede opening. Beker in rvs. 420 g.

Eenvoudig onderhoud

Gemakkelijk te reinigen dankzij de schroefdop. Binnenwand uit rvs.

Stevigheid

Dubbelwandige constructie in roestvrij staal 18/8 (304) met vacuüm ertussen.

Technische informatie

Een tip om het isolerende vermogen te verhogen.


Hoe voller de fles, hoe beter de isolerende eigenschappen.Opgelet met hete vloeistoffen, omdat deze drinkfles heel goed isoleert, blijft je drank lang warm!
We gebruiken een technologie bestaande uit een dubbele wand met vacuüm om warmte-uitwisseling door conductie of convectie tegen te gaan. De buitenkant van de binnenste wand is bekleed met een dun laagje koper om warmte-uitstraling tegen te gaan.

Functies

Deze fles heeft een brede opening (6 cm) om de fles gemakkelijk te kunnen vullen, vooral met ijsblokjes. Je kan de dop gemakkelijk openen door hem los te schroeven. Hij heeft ook een hengsel om de fles gemakkelijk te dragen en te bewaren. De dop heeft ook een kleine, waterdichte uitsparing om je theezakjes in weg te stoppen als je ze gebruikt hebt, of om bijvoorbeeld voedingssupplementen in te bewaren.

ONDERHOUDSADVIES

De fles mag in de vaatwasser (dop + fles). Opgelet dat je de dichtingsringen van de dop dan niet verliest. Laat drogen met de dop open. Voor een complete reiniging kan je de hele dop met de hand uit elkaar halen. Onthoud wel hoe je hem terugplaatst.

Eerste gebruik

3 keer omspoelen met schoon water voor het eerste gebruik.

Materialen en wetgeving

Onze producten en materialen voldoen aan de normen voor materialen die in contact komen met levensmiddelen. Ze bevatten geen bisfenol A (BPA), in overeenstemming met de Franse wetgeving.We kozen voor roestvrij staal 18/8 (304) voor deze drinkfles, omdat dit materiaal erkend voedselveilig is, en voor hitte- en schokbestendig propyleen voor de dop.

Gewicht en afmetingen

Inhoud: 0,75 liter
Afmetingen: Ø 7,8 cm x 24,5 cm
Gewicht: 420 gram (fles van 337 gram en dop van 83 gram)

PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Garantie

5 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Fles/Lichaam 100% Roestvrij staal Plug 90% Polypropyleen, 5% Siliconen, 5% Acrylonitril Butadieen Styreen

VOORRAADADVIES

Schoonmaken en goed laten drogen, dan pas opbergen. Bewaren op een schone en droge plek.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet in de diepvriezer of magnetron plaatsen.

TESTS

Dit isolerende product is getest op basis van het volgende protocol: De fles wordt gevuld met water van 95°C, gesloten en in een autoclaaf op 20°C geplaatst. 6 uur later is de watertemperatuur 75°C. 64°C na 12 u, 49°C na 24 u.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jij ook kan tegenkomen tijdens je wandelingen. Onze teams en een testpanel (van partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten flink op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het product in de winkels ligt.

ONDERHOUDSADVIES

Wassen voor eerste gebruik.

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook