Laatste Kans
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

Sportbeha voor fitness gemiddelde ondersteuning 500

14,99 −33%
9,99
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

We hebben deze sportbeha voor cardiofitness ontwikkeld voor activiteiten met gemiddelde impact: cardioboksen, fitness dance, steppen.

We hebben geopteerd voor die typerende trainingstijl voor deze comfortabele sportbeha, daardoor heeft hij gekruiste bandjes op de rug. En het meshweefsel voert de transpiratie heel vlot af.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Borstondersteuning

GEMIDDELD: beperkt de bewegingen met 54,8% bij sporten met gemiddelde impact.

Borstverstevigend

De ingewerkte schuimpads accentueren de natuurlijke rondingen van je borsten.

Zweetafvoer

De ademende, sneldrogende stof houdt je huid droog.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Cups met schuimpads

De sportbeha 500 voor cardiofitness is voorzien van twee voorgevormde schuimpads.

Een sportbeha geschikt voor activiteiten met gemiddelde impact

De sportbeha 500 met gemiddelde steun, speciaal gemaakt voor cardiofitness, is vooral uitstekend geschikt voor fitnessdisciplines met gemiddelde impact* (zoals cardioboksen, fitness dance en steppen). De zachte, strakke bandjes, de vullingpads binnenin en de elastische onderbusteband geven je al het nodige comfort en heel veel ondersteuning tijdens je activiteiten.
* Vermindert de schokken met 54,8% ten opzichte van een klassieke beha, bij activiteiten met gemiddelde impact.

Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting, om zorg te dragen voor je borsten:

Terwijl je sport worden je borsten, die kwetsbaar zijn en quasi enkel steun krijgen van de huid, onderworpen aan belasting die véél hoger is dan in het dagelijkse leven. Ongeacht je cupmaat of je leeftijd krijgen ze bewegingen en schokken te verduren, waarbij ze soms 5 keer hun normale gewicht moeten verwerken, al naargelang de intensiteit. Een sportbeha geeft dan de nodige steun en comfort terwijl je fitnesst. Hij beschermt je borsten tegen schokken, pijn en vroegtijdig verzwakken.

Zoek daarom de juiste ondersteuning: niet te stevig, niet te licht.

Terwijl je sport, rekken de huid en de ligamenten van je borsten uit door de belasting. Zonder voldoende steun kan je op termijn pijn voelen of zal je borsten sneller verslappen. Toch kan te veel ondersteuning ook nefast zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je cupmaat en aan de intensiteit van de impact. Het is zaak de borsten te beschermen, zonder de natuurlijke beweging te wijzigen.

Drie ondersteuningsniveaus, naargelang je sport

Onze sportbeha's zijn verkrijgbaar met drie verschillende ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport: lichte ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten enkel licht bewegen (Pilates, stretching, spierversterking ...), gemiddelde ondersteuning voor activiteiten met matige en niet-repetitieve schokken (fitness dance, cardiotraining ...) en sterke ondersteuning voor activiteiten met intenste bewegingen (steppen, rennen op de loopband, trampolinespringen...).

Hoe kies je de juiste maat?

Een sportbeha in de juiste maat geeft de nodige steun aan je borsten en zorgt voor je comfort. Om de juiste keuze te maken, neem je een lintmeter en meet je je borstomtrek (zonder beha): ga voor een spiegel staan; houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen; breng het meetlint naar voren, over het zwaarste deel van je borsten; lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen; check de maattabel om je maat te bepalen.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS ontworpen?

De DOMYOS-sportbeha's zijn door onze teams stuk voor stuk bedacht om jouw comfort te verzekeren en gezondheidsproblemen te voorkomen. We gebruiken geen beugels, om het risico op blessures en samendrukken van de klieren te vermijden, we voorzien zo min mogelijk naden aan de tepels om het risico op irritatie te vermijden en we kiezen voor stoffen die de transpiratie vlot afvoeren, om jouw comfort te verzekeren en het risico op irritatie aanzienlijk te beperken.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS getest?

Alle modellen worden getest in onze labo’s, door de borstondersteuning te controleren (we meten hoeveel trager de borsten bewegen tijdens het sporten). Elke sportbeha wordt beoordeeld en krijgt dan een score: 1 voor lichte ondersteuning, 3 voor gemiddelde ondersteuning, 5 voor sterke ondersteuning.
*De fitnessbeha's van DOMYOS beperken de beweging van de borsten met minstens 10% (niveau 1) en tot 50% (niveau 5) vergeleken met een klassieke beha.

Worden de Decathlonproducten voor verkoop getest?

Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het laboratorium zodat je veilig en comfortabel kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test".
En daarna? Testers zoals jij proberen onze producten uit tijdens hun sportactiviteiten. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En zo komen onze, of zeg maar jouw outfits tot stand!

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van elk product wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Elk product krijgt een score van A tot E, zodat jij heel snel ziet welke producten het best scoren op milieuvlak. We vergelijken producten van dezelfde aard om de score van elk product te bepalen. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Meer info: http://sustainability.decathlon.com/

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 84% Polyester, 16% Elastaan Voering 74% Polyester, 26% Elastaan Voering voorgevormde cup 81.3% Polyamide, 18.7% Elastaan

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

VIDEO

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN