BABOLAT

Padelracket voor volwassenen Technical Vertuo Juan Lebrón

€159,99
Schrijf als eerste een review
Ref. : 8891247

Met de Babolat Technical Vertuo Juan Lebrón die power en wendbaarheid combineert maak je het punt makkelijker en met grote precisie af.

Dit model biedt door zijn gewicht van 355 g, de diamantvorm en hoge balans optimale power en wendbaarheid. Kern in Black Eva en oppervlak in glasvezel voor een ultiem comfort.

Kleur: Rood / Zwart / Wit

Aantal:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Kracht

Dankzij de HPS-technologie, diamantvorm en hoge balans.

vergeving

Gemaakt van zachte materialen voor moeiteloze power en tolerantie

Omgaan met

Omwille van het matige gewicht van 355 g +/-10 g.

Stijfheid kern

Kern in (soft) Black Eva-schuim en buitenlaag in SOFT fiber (uitgangsvermogen)

trillingsdemping

De kern is geoptimaliseerd met een elastomeer materiaal (minder trillingen).

Technische informatie

Ben je een "Technical Striker"?

TECHNICAL STRIKER: De technische aanvaller gebruikt zijn perfecte techniek en tactiek om het spel te domineren. Krachtige en goed geplaatste vibora's en smashes zijn zijn favoriete slagen om punten te scoren.
De TECHNICAL rackets bieden CHIRURGISCHE PRECISIE (power en precisie).

Wat is het verschil tussen de reeksen Viper, Veron en Vertuo?

VIPER - Extreem veel power, extreem veel spin en comfort.
VERON - Dynamismche power, spin en comfort.
VERTUO - Power, wendbaarheid en tolerantie.

Gewicht: 355 g +/- 10 g

Het gewicht wordt gemeten in gram. Net zoals de balans heeft het gewicht een invloed op de swingweight van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (power). Hoe zwaarder het racket, hoe beter het de energie doorgeeft aan de bal. Andersom is een licht racket wendbaarder, maar draagt het minder energie over naar de bal.

Balanspunt: hoog

Dit is het balanspunt van het racket, gemeten in millimeter vanaf de onderkant (handvat) van het racket.
Hoe hoger die waarde (kopzwaar), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt en hoe zwaarder het racket lijkt te zijn (zelfs al is het gewicht hetzelfde). Een kopzwaar racket is dan weer minder wendbaar. Andersom is bij een lage waarde (koplicht) het racket wendbaarder maar biedt het minder power en impactstabiliteit.

Bladgrootte: 490,85 cm²

de oppervlakte van het slagvlak in cm². De bladgrootte heeft een invloed op de tolerantie en power van het racket. Hoe groter het blad, hoe meer power het racket biedt en hoe toleranter het is. Andersom heb je meer controlegevoel als het blad kleiner is, maar ook minder power en tolerantie.

Materiaal buitenlaag: SOFT Fiber (glasvezel)

Voor het racketoppervlak werden zachte en buigzame vezels gebruikt die een moeiteloze power met een maximum aan comfort en tolerantie bieden.
Glasvezel is het meest buigzame buitenmateriaal, hoe flexibeler de vezel, hoe actiever de bal vertrekt en hoe meer comfort. Bij een minder flexibele vezel krijg je een racket met meer power.

Materiaal kern: Black EVA

Zacht en veerkrachtig schuim dat de speler een absoluut comfortgevoel geeft en tegelijkertijd de bal een hoog uitgangsvermogen schenkt.

Holes Patterns System

Optimale verdeling en optimaal formaat van de gaten voor iedere racketvorm om de krachtoverdracht en precisie op het moment dat je de bal terugslaat te verbeteren.

Vibrasorb System

De kern van het racket bevat een elastomeer materiaal dat het blessurerisico vermindert dankzij een goede absorptie van trillingen voor meer comfort.

Smart Buttcap

Je kan de polslus verwisselen of afnemen naar wens.

Babolat Technical Veron: een racket goedgekeurd door Juan Lebron

Model goedgekeurd door de nummer 6 van de WPT, Juan Lebron. Dit racket is bedoeld voor de speler die een punt snel wil afmaken dankzij zijn uiterst precieze en professionele speelstijl.

Garantie

2

Reviews

Bekijk ook