BULLPADEL

Padelracket voor volwassenen Indiga PWR

€64,99
Schrijf als eerste een review
Ref. : 8891253

Ben je een amateur padelspeler op zoek naar power en speelbaarheid om snel vorderingen te maken? Dan is de Bullpadel Indiga PWR voor jou gemaakt!

Diamantvorm en hoge balans voor eenvoudige power. Polyglass impactoppervlak voor een zachte en soepele baltoets. Kern van SoftEva voor een betere baloutput. Gewicht: 360-370 g

Aantal:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Kracht

Diamantvorm, hoge balans en geoptimaliseerde Grip Zone voor eenvoudige power.

Omgaan met

Licht gewicht (360-370 g) en Polyglass impactoppervlak voor veel wendbaarheid.

Stijfheid kern

Soft Eva-schuim voor voelbaar minder trillingen en meer comfort.

Stevigheid

CarbonTube-frame voor een stevige constructie die lang meegaat.

Technische informatie

Grip Zone-technologie

Met de Grip Zone kan je je wachthouding verbeteren (cruciaal voor de goede uitvoering van eender welke slag). Met deze innovatieve greep ben je altijd voorbereid op zowel een forehand- als een backhandslag.

Carbon Tube-technologie

In het frame zijn carbonvezels (100% carbon) ingewerkt die in verschillende richtingen met elkaar vervlochten zijn om een goed compromis te bieden tussen power en controle.

Materiaal impactoppervlak: Polyglass

Vezel die wordt verkregen uit gesmolten glas. Dit is een heel sterk materiaal dat veel comfort biedt bij het slaan doordat het een uitstekende verhouding van soepelheid en stevigheid biedt.

Materiaal kern: Soft EVA

EVA-schuim bestaat in verschillende hardheden. Hoe harder het schuim, hoe meer power het racket biedt.

Gewicht: 360-370 g


Het gewicht wordt uitgedrukt in gram. Net zoals de balans heeft het gewicht een invloed op de swingweight van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, impactstabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (power). Hoe zwaarder het racket, hoe beter het je slagenergie naar de bal laat vloeien, maar ook hoe minder wendbaar het is. Andersom is een licht racket wendbaarder, maar draagt het minder energie over naar de bal.

Balans: hoog

Dit is het balanspunt van het racket, gemeten in millimeter vanaf de onderkant (greep) van het racket.
Hoe hoger die waarde (kopzwaar), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt en hoe zwaarder het racket lijkt te zijn (zelfs al is het gewicht hetzelfde). Een kopzwaar racket is wel minder wendbaar. Andersom is bij een lage waarde (koplicht) het racket wendbaarder maar biedt het minder power en impactstabiliteit.

Voor wie is dit product ontwikkeld?

Het padelracket Bullpadel Indiga PWR 2024 met diamantvorm is ideaal voor amateur of occasionele spelers met een agressieve speelstijl die op zoek zijn naar ultiem speelcomfort om hun techniek te verbeteren.
Het is een krachtig model, met ook veel speelgemak en snelle aanpassing. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend.

Garantie

2

Reviews

Bekijk ook